Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partisans Merveilleux Banquiers Honnêtes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Liesch bereikt de bal nog maar net als eerste. Liesch passt de bal in één keer door. Costanzo rent richting de bal. Hartmann rent richting de bal. Hartmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partisans Merveilleux 45%, Banquiers Honnêtes 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Partisans Merveilleux - Banquiers Honnêtes 0:0

53e minuut.
Gomes verovert de bal door een tackle van achteren. Gomes passt de bal in één keer door. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Cillien bereikt de bal nog maar net als eerste. Cillien draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Becker rent richting de bal. Duchene verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Frieden-Kinnen zijn tegenspeler op de grond. Frieden-Kinnen krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Schlechter is nu in balbezit. Cillien is nu in balbezit. Baum schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baum krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Bonne geeft de bal voor. Inworp. Liesch met de inworp. Cillien bereikt de bal nog maar net als eerste. Cillien geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Deriga geeft de bal voor. Koob kopt de bal weg. Daar is Gomes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wehles bereikt de bal nog maar net als eerste. Wehles geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Wehles heeft problemen om de bal te vangen. Gomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes geeft een lange en hoge pass. Hartmann rent richting de bal. Hartmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partisans Merveilleux 63%, Banquiers Honnêtes 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Partisans Merveilleux - Banquiers Honnêtes 0:0