Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Députés Acharnés Banquiers Honnêtes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Cillien passt de bal met de wreef. Liesch rent richting de bal. Liesch probeert naar een medespeler te passen. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Deriga probeert naar een medespeler te passen. Greisch heeft problemen om de bal te vangen. Greisch geeft een lange en hoge pass. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Sadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadler geeft een lange en hoge pass. Becker is nu in balbezit. Lentz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sadler kopt de bal weg. Daar is Deriga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deriga probeert naar een medespeler te passen. Hartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Goerens de bal. Frieden-Kinnen rent richting de bal. Frieden-Kinnen geeft de bal voor. Hartmann rent richting de bal. Hartmann schiet op doel. Fersino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Députés Acharnés - Banquiers Honnêtes 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Acharnés 68%, Banquiers Honnêtes 32%.
Députés Acharnés - Banquiers Honnêtes 0:1

51e minuut.
Klungelig pakt Angel de bal. Liesch is nu in balbezit. Met opzet legt Kivunghe zijn tegenspeler op de grond. Kivunghe krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Becker heeft problemen om de bal te vangen. Goerens rent richting de bal. Goerens speelt de bal door. Lentz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Députés Acharnés - Banquiers Honnêtes 1:1

69e minuut.
Deriga passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Frieden-Kinnen de bal. Frieden-Kinnen passt de bal in één keer door. Cillien is nu in balbezit. Cillien geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Frieden-Kinnen rent richting de bal. Goerens bereikt de bal nog maar net als eerste. Frieden-Kinnen probeert naar een medespeler te passen. Hartmann is nu in balbezit. Hartmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Députés Acharnés - Banquiers Honnêtes 1:2

84e minuut.
Calmes kopt de bal weg. Liesch rent richting de bal. Lentz onderschept slim de pass. Calmes is nu in balbezit. Calmes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Députés Acharnés - Banquiers Honnêtes 2:2

88e minuut.
Goerens geeft een lange en hoge pass. Gomes met een sublieme pass. Deriga heeft problemen om de bal te vangen. Calmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Calmes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Acharnés 53%, Banquiers Honnêtes 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Députés Acharnés - Banquiers Honnêtes 2:2