Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acteurs Brillants Chevaliers Calmes
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


14e minuut.
Keiser onderschept slim de pass. Keiser geeft een lange en hoge pass. Schaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Hess onderschept slim de pass. Hess haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Meylender de bal. Hess verovert de bal door een tackle van achteren. Goebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hess rent richting de bal. Hess schiet op doel. Fontes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Acteurs Brillants - Chevaliers Calmes 0:1

22e minuut.
Fontes trapt de bal weg. Daar is Perie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goebel rent richting de bal. Hess rent richting de bal. Hess draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Fontes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acteurs Brillants 59%, Chevaliers Calmes 41%.
Acteurs Brillants - Chevaliers Calmes 0:1

48e minuut.
Boeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Laroche onderschept slim de pass. Laroche probeert naar een medespeler te passen. Kemmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemmer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Godchaux geeft een hoge lob. Kemmer is nu in balbezit. Kemmer probeert naar een medespeler te passen. Schaack is nu in balbezit. Schaack geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Keiser geeft de bal voor. Bestgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestgen geeft een lange en hoge pass. Eberhard rent richting de bal. Eberhard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wasila met een harde bal richting middenveld. Perie kopt de bal weg. Kemmer rent richting de bal. Kemmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Acteurs Brillants - Chevaliers Calmes 1:1

85e minuut.
Perie is nu in balbezit. Goebel rent richting de bal. Goebel draait met de bal, schiet en ... Godchaux probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fontes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acteurs Brillants - Chevaliers Calmes 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acteurs Brillants 48%, Chevaliers Calmes 52%.
Acteurs Brillants - Chevaliers Calmes 1:2