Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partisans Merveilleux Guerriers Oranges
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Ihry verovert de bal door een tackle van achteren. Ihry passt de bal met de wreef. Baum probeert naar een medespeler te passen. Blanc is nu in balbezit. Blanc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lommel probeert de bal met de borst te controleren. Ihry onderschept slim de pass. Ihry probeert naar een medespeler te passen. Blanc is nu in balbezit. Blanc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Partisans Merveilleux - Guerriers Oranges 1:0

35e minuut.
Strasser kan de bal niet met de borst controleren. Bonne rent richting de bal. Strasser begaat een overtreding. Strasser krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ferrie heeft problemen om de bal te vangen. Wehles bereikt de bal nog maar net als eerste. Wehles met een sublieme pass. Lommel rent richting de bal. Lommel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lommel is nu in balbezit. Ihry verovert de bal door een tackle van achteren. Ihry geeft een hoge lob. Pierret rent richting de bal. Pierret draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Felten controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Lommel heeft problemen om de bal te vangen. Strasser is nu in balbezit. Strasser passt de bal in één keer door. Pierret rent richting de bal. Pierret haalt uit met een fantastische trap. Gretsch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partisans Merveilleux 39%, Guerriers Oranges 61%.
Partisans Merveilleux - Guerriers Oranges 1:0

54e minuut.
Ferrie geeft een hoge lob. Baum bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichel verovert de bal door een tackle van achteren. Pierret is nu in balbezit. Pierret draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Hastert rent richting de bal. Blanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hastert onderschept slim de pass. Lommel is nu in balbezit. Lommel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ferrie is nu in balbezit. Wehles onderschept slim de pass. Wehles passt de bal met de wreef. Blanc rent richting de bal. Blanc schiet op doel. Hoffstetter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Bonne rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bichel. Bonne is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bonne zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Hastert de bal. Blanc onderschept slim de pass. Blanc haalt uit met een fantastische trap. Hoffstetter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partisans Merveilleux 34%, Guerriers Oranges 66%.
Partisans Merveilleux - Guerriers Oranges 1:0