Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peintres Fabuleux Députés Jeunes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19
hopeless Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Ralinger geeft een hoge lob. Klungelig pakt Coignard de bal. Debarre rent richting de bal. Debarre haalt uit met een fantastische trap. Blum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peintres Fabuleux - Députés Jeunes 0:1

16e minuut.
Britz probeert naar een medespeler te passen. Cabaret bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaret passt de bal met de wreef. Daar is Debarre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Debarre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Kruchten kopt de bal weg. Daar is Fautsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcadier is nu in balbezit. Marcadier haalt uit met een fantastische trap. Ozdemir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Felgen is nu in balbezit. Jacquet is nu in balbezit. Jacquet passt de bal in één keer door. Marcadier rent richting de bal. Marcadier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kruchten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruchten geeft de bal voor. Fautsch is nu in balbezit. Marcadier onderschept slim de pass. Marcadier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Almeida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mercadier bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peintres Fabuleux - Députés Jeunes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peintres Fabuleux 53%, Députés Jeunes 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peintres Fabuleux - Députés Jeunes 1:1

48e minuut.
Cabaret passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Debarre de bal. Engelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Debarre onderschept slim de pass. Debarre schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peintres Fabuleux - Députés Jeunes 1:2

51e minuut.
Fautsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fautsch geeft een lange en hoge pass. Kruchten met een sublieme pass. Klungelig pakt Marcadier de bal. Marcadier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcadier is nu in balbezit. Jacquet rent richting de bal. Marcadier bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcadier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Schütz met een snelle inworp. Jacquet geeft een hoge lob. Daar is Moulin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcadier verovert de bal door een tackle van achteren. Marcadier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ralinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralinger geeft een hoge lob. Klungelig pakt Schaus de bal. Debarre rent richting de bal. Debarre haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Camara passt de bal zonder na te denken. Marcadier bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet schiet op doel. Almeida probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peintres Fabuleux - Députés Jeunes 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peintres Fabuleux 47%, Députés Jeunes 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peintres Fabuleux - Députés Jeunes 2:2