Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Savants Mystérieux Chevaliers Calmes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Eberhard speelt de bal door. Hess bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertholet rent richting de bal. Hess verovert de bal door een tackle van achteren. Hess schiet op doel. Wiltgen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Félix probeert de bal aan de voet te houden. Goebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Goebel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Savants Mystérieux - Chevaliers Calmes 0:1

4e minuut.
Stockreiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberhard begaat een overtreding. Stockreiser raakt geblesseerd tijdens het duel. Mongenast zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Wasila de bal. Leider is nu in balbezit. Leider draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mongenast bereikt de bal nog maar net als eerste. Mongenast geeft de bal voor. Eberhard heeft problemen om de bal te vangen. Hess bereikt de bal nog maar net als eerste. Hess schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ernster kopt de bal weg. Goebel rent richting de bal. Goebel passt de bal in één keer door. Hess rent richting de bal. Hess haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pavan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ernster zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goebel rent richting de bal. Goebel geeft de bal voor. Wiltgen bokst de bal weg. Hess is nu in balbezit. Hess schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wasila geeft een hoge lob. Inworp. Melsen met een snelle inworp. Stockreiser rent richting de bal. Stockreiser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Leider bereikt de bal nog maar net als eerste. Leider geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gomes de bal. Stockreiser is nu in balbezit. Stockreiser draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Moinard geeft de bal voor. Ernster rent richting de bal. Ernster geeft een hoge lob. Hess is nu in balbezit. Hess haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Loutsch onderschept slim de pass. Loutsch speelt de bal door. Mongenast is nu in balbezit. Goebel is nu in balbezit. Goebel schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Savants Mystérieux 42%, Chevaliers Calmes 58%.
Savants Mystérieux - Chevaliers Calmes 0:1

47e minuut.
Gomes geeft de bal voor. Bestgen is nu in balbezit. Bestgen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ernster de bal. Ernster draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Moinard rent richting de bal. Eberhard is nu in balbezit. Eberhard geeft een hoge lob. Hess is nu in balbezit. Hess schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mongenast is nu in balbezit. Ernster bereikt de bal nog maar net als eerste. Mongenast begaat een overtreding. Mongenast krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Félix met een harde bal richting middenveld. Stockreiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes rent richting de bal. Stockreiser onderschept slim de pass. Stockreiser probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Goebel rent richting de bal. Kulla rent richting de bal. Met opzet legt Goebel zijn tegenspeler op de grond. Goebel krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Goebel verovert de bal door een tackle van achteren. Goebel speelt de bal door. Félix rent richting de bal. Hess verovert de bal door een tackle van achteren. Hess schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bestgen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kulla ... Strafschop! Kulla krijgt een gele kaart. Goebel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kulla met een sublieme pass. Goebel neemt de penalty, wat een uithaal! Wiltgen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Savants Mystérieux - Chevaliers Calmes 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Savants Mystérieux 62%, Chevaliers Calmes 38%.
Savants Mystérieux - Chevaliers Calmes 0:2