Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acteurs Brillants Partisans Emportés
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Perie rent richting de bal. Stein verovert de bal door een tackle van achteren. Stein passt de bal in één keer door. Boden is nu in balbezit. Boden schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Schaus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petit speelt de bal door. Forgiarini is nu in balbezit. Meyer onderschept slim de pass. Meyer geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kemmer is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Acteurs Brillants - Partisans Emportés 1:0

18e minuut.
Forgiarini rent richting de bal. Meyer onderschept slim de pass. Meyer met een sublieme pass. Daar is Kemmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemmer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Meyer passt de bal in één keer door. Forgiarini probeert de bal aan de voet te houden. Timoteo Rabico speelt de bal door. Borschette is nu in balbezit. Borschette schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Borschette is nu in balbezit. Borschette passt de bal met de wreef. Kemmer is nu in balbezit. Kemmer draait met de bal, schiet en ... Moisy probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Acteurs Brillants - Partisans Emportés 2:0

34e minuut.
Forgiarini geeft een lange en hoge pass. Perie kopt de bal weg. Peiffer is nu in balbezit. Kemmer rent richting de bal. Kemmer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Dahm rent richting de bal. Perie is nu in balbezit. Perie passt de bal zonder na te denken. Kemmer is nu in balbezit. Kemmer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acteurs Brillants 43%, Partisans Emportés 57%.
Acteurs Brillants - Partisans Emportés 2:0

47e minuut.
Schaack is nu in balbezit. Peiffer is nu in balbezit. Peiffer geeft een lange en hoge pass. Petit rent richting de bal. Petit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Moisy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Meyer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borschette rent richting de bal. Borschette schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kemmer rent richting de bal. Kemmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Acteurs Brillants - Partisans Emportés 3:0

62e minuut.
Stein speelt de bal door. Proietti rent richting de bal. Schaack maakt een afschuwelijke overtreding. Schaack krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Godchaux geeft een hoge lob. Schaack is nu in balbezit. Peiffer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Peiffer krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Godchaux geeft een lange en hoge pass. Inworp. Proietti met een snelle inworp. Klungelig pakt Boden de bal. Boden geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Hermann speelt de bal door. Proietti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dahm. Proietti raakt geblesseerd tijdens het duel. Stein zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Borschette rent richting de bal. Borschette passt de bal zonder na te denken. Moisy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemmer verovert de bal door een tackle van achteren. Kemmer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acteurs Brillants 56%, Partisans Emportés 44%.
Acteurs Brillants - Partisans Emportés 3:0