Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Métalurgistes Jaunes Sidérurgistes Nerveux
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
von Kunitzki met een sublieme pass. Kellen rent richting de bal. Molitor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kellen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kellen kan niet meer verder spelen. Prins komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Gretsch speelt de bal door. Molitor rent richting de bal. Maas onderschept slim de pass. Maas draait met de bal, schiet en ... Morange werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Métalurgistes Jaunes - Sidérurgistes Nerveux 0:1

14e minuut.
Maas rent richting de bal. Molitor is nu in balbezit. Molitor geeft een lange en hoge pass. Brentano geeft een hoge lob. Prins krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Métalurgistes Jaunes - Sidérurgistes Nerveux 0:2

23e minuut.
Schmoetten raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brosius komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Brentano geeft een lange en hoge pass. Feit is nu in balbezit. Prins bereikt de bal nog maar net als eerste. Prins haalt uit met een fantastische trap. Donckels probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Métalurgistes Jaunes - Sidérurgistes Nerveux 0:3

41e minuut.
Brosius bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosius speelt de bal door. Feit rent richting de bal. Prins verovert de bal door een tackle van achteren. Prins schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Morange kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Zennane kopt de bal weg. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mayer. Mayer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Métalurgistes Jaunes 64%, Sidérurgistes Nerveux 36%.
Métalurgistes Jaunes - Sidérurgistes Nerveux 0:3

47e minuut.
Brentano bereikt de bal nog maar net als eerste. Brentano geeft een hoge lob. Santos rent richting de bal. Maas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Métalurgistes Jaunes - Sidérurgistes Nerveux 0:4

50e minuut.
Gretsch geeft een hoge lob. von Kunitzki heeft problemen om de bal te vangen. Brentano maakt een afschuwelijke overtreding. Brentano krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Granjon met een snelle inworp. Maas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maas speelt de bal door. Daar is Ferro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferro geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Métalurgistes Jaunes - Sidérurgistes Nerveux 0:5

88e minuut.
Doeltrap. Morange trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Ferro de bal. Glesender bereikt de bal nog maar net als eerste. Glesender schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Métalurgistes Jaunes 65%, Sidérurgistes Nerveux 35%.
Métalurgistes Jaunes - Sidérurgistes Nerveux 0:5