Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Journalistes Vaillants Chasseurs Honnêtes
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Letsch kopt de bal weg. Bonne probeert de bal met de borst te controleren. Letsch is nu in balbezit. Letsch haalt uit met een fantastische trap. Jakoby probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Journalistes Vaillants - Chasseurs Honnêtes 0:1

9e minuut.
Di Bartolomeo geeft een lange en hoge pass. Zannier kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ungeheuer de bal onder controle te krijgen. Baptiste rent richting de bal. Baptiste schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Ungeheuer passt de bal met de wreef. Bimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutschler probeert naar een medespeler te passen. Berthelemy bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthelemy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sauber geeft een hoge lob. Zannier rent richting de bal. Zannier met een sublieme pass. Letsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsch draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Journalistes Vaillants - Chasseurs Honnêtes 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Journalistes Vaillants 63%, Chasseurs Honnêtes 37%.
Journalistes Vaillants - Chasseurs Honnêtes 0:2

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jakoby trapt de bal weg van het doel. Buerg kopt de bal weg. Berthelemy heeft problemen om de bal te vangen. Berthelemy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Sauber haalt uit met een fantastische trap. Beffort kopt de bal weg. Daar is Franck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Buerg met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Baptiste passt de bal zonder na te denken. Zannier rent richting de bal. Scheffer begaat een overtreding. Scheffer krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Remy is nu in balbezit. Ungeheuer verovert de bal door een tackle van achteren. Ungeheuer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sauber de bal. Sauber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Journalistes Vaillants - Chasseurs Honnêtes 1:2

83e minuut.
Schütz met een harde bal richting middenveld. Baptiste kopt de bal weg. Proietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsch onderschept slim de pass. Letsch draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Journalistes Vaillants 56%, Chasseurs Honnêtes 44%.
Journalistes Vaillants - Chasseurs Honnêtes 1:2