Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chanteurs Grands Bourgmestres Emportés
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Steil-Antoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Willmar rent richting de bal. Diguet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Willmar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Willmar legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Duchene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Kroll raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Loutsch komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Loutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Willmar is nu in balbezit. Loutsch is nu in balbezit. Loutsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chanteurs Grands - Bourgmestres Emportés 1:0

11e minuut.
Pavan passt de bal in één keer door. Wampach bereikt de bal nog maar net als eerste. Wampach geeft een hoge lob. Lefort bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefort draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Diguet geeft een hoge lob. de Scherff bereikt de bal nog maar net als eerste. de Scherff speelt de bal door. Loutsch is nu in balbezit. Loutsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chanteurs Grands - Bourgmestres Emportés 2:0

27e minuut.
Pavan passt de bal met de wreef. Lefort bereikt de bal nog maar net als eerste. de Scherff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Scherff krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chanteurs Grands 35%, Bourgmestres Emportés 65%.
Chanteurs Grands - Bourgmestres Emportés 2:0

61e minuut.
de Scherff passt de bal in één keer door. Daar is Brisard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brisard onderschept slim de pass. Loutsch is nu in balbezit. Loutsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chanteurs Grands - Bourgmestres Emportés 3:0

84e minuut.
Bintener is nu in balbezit. Bintener geeft de bal voor. Pavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavan schiet op doel. Forgiarini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chanteurs Grands - Bourgmestres Emportés 3:1

84e minuut.
Loutsch probeert naar een medespeler te passen. Willmar bereikt de bal nog maar net als eerste. Willmar geeft een lange en hoge pass. Loutsch is nu in balbezit. Loutsch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chanteurs Grands 54%, Bourgmestres Emportés 46%.
Chanteurs Grands - Bourgmestres Emportés 3:1