Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Députés Calmes Métalurgistes Jaunes
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Exbrayat geeft de bal voor. Berbec geeft een hoge lob. Glesender is nu in balbezit. Jurion rent richting de bal. Jurion draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Speck bereikt de bal nog maar net als eerste. Speck met een sublieme pass. Meyer rent richting de bal. Meyer schiet op doel. Donckels probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Hetting geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Meyer heeft problemen om de bal te vangen. Schönfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönfeld haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Jurion passt de bal zonder na te denken. Schaul rent richting de bal. Schaul probeert naar een medespeler te passen. Schönfeld rent richting de bal. Schönfeld geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Députés Calmes - Métalurgistes Jaunes 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Calmes 50%, Métalurgistes Jaunes 50%.
Députés Calmes - Métalurgistes Jaunes 1:0

50e minuut.
Jurion onderschept slim de pass. Jurion speelt de bal door. Exbrayat rent richting de bal. Glesender verovert de bal door een tackle van achteren. Glesender schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Keiser speelt de bal door. Klungelig pakt Schuller de bal. Jurion bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurion schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Gretsch rent richting de bal. Schönfeld onderschept slim de pass. Schönfeld met een sublieme pass. Meyer rent richting de bal. Meyer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Jurion onderschept slim de pass. Jurion probeert naar een medespeler te passen. Glesender rent richting de bal. Glesender schiet op doel. Keiser probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Glesender passt de bal in één keer door. Jurion kan de bal niet met de borst controleren. Exbrayat rent richting de bal. Glesender onderschept slim de pass. Glesender schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Hetting met de inworp. Meyer is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Donckels ... Strafschop! Meyer raakt geblesseerd tijdens het duel. Speck kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Calmes 47%, Métalurgistes Jaunes 53%.
Députés Calmes - Métalurgistes Jaunes 1:0