Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chasseurs Bruns Soldats Dangereux
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Sadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bartolomeo rent richting de bal. Genevois schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Genevois naar de kleedkamers voor een vroege douche.

19e minuut.
Lamborelle probeert naar een medespeler te passen. Perie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cazzaro. Cazzaro krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Prins onderschept slim de pass. Prins geeft een lange en hoge pass. Hulin kopt de bal weg. Di Bartolomeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bartolomeo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rouge geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mertzig de bal. Mutschler is nu in balbezit. Mutschler schiet op doel. Graas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chasseurs Bruns - Soldats Dangereux 1:0

44e minuut.
Erbetta onderschept slim de pass. Erbetta met een sublieme pass. Sadler is nu in balbezit. Di Bartolomeo rent richting de bal. Di Bartolomeo haalt uit met een fantastische trap. Lamborelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chasseurs Bruns 59%, Soldats Dangereux 41%.
Chasseurs Bruns - Soldats Dangereux 1:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prins met de inworp. Troeller rent richting de bal. Troeller geeft een lange en hoge pass. Di Bartolomeo bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Plein bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutschler is nu in balbezit. Plein rent richting de bal. Mutschler rent richting de bal. Mutschler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mutschler is nu in balbezit. Mutschler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chasseurs Bruns - Soldats Dangereux 2:0

77e minuut.
Troeller passt de bal in één keer door. Di Bartolomeo rent richting de bal. Rouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bartolomeo onderschept slim de pass. Di Bartolomeo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Rouge trapt de bal weg van het doel. Cazzaro kopt de bal weg. Troeller met een sublieme pass. Di Bartolomeo rent richting de bal. Di Bartolomeo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chasseurs Bruns - Soldats Dangereux 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chasseurs Bruns 53%, Soldats Dangereux 47%.
Chasseurs Bruns - Soldats Dangereux 2:1