Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ambassadeurs Brillants Soldats Tristes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Nollet probeert naar een medespeler te passen. Sorcinelli is nu in balbezit. Met opzet legt Eischen zijn tegenspeler op de grond. Eischen krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Konsbrück geeft een lange en hoge pass. Inworp. Conter met de inworp. Ulveling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulveling geeft een lange en hoge pass. Schamine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bintener bereikt de bal nog maar net als eerste. Bintener schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambassadeurs Brillants - Soldats Tristes 1:0

12e minuut.
Atten bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida onderschept slim de pass. Almeida passt de bal in één keer door. Kirch rent richting de bal. Kirch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Atten bereikt de bal nog maar net als eerste. Atten passt de bal in één keer door. Bintener bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulveling rent richting de bal. Ulveling draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Atten geeft een hoge lob. Konsbrück bereikt de bal nog maar net als eerste. Bintener onderschept slim de pass. Bintener draait met de bal, schiet en ... Ducellier controleert de bal met de borst.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sorcinelli zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Almeida de bal. Bintener rent richting de bal. Bintener schiet op doel. Na een snelle pass probeert Agnès de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Conter is nu in balbezit. Conter speelt de bal door. Bintener is nu in balbezit. Bintener haalt uit met een fantastische trap. Ducellier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sorcinelli zal de hoekschop nemen. Schamine bokst de bal weg.

32e minuut.
Flesch bereikt de bal nog maar net als eerste. Atten is nu in balbezit. Flesch onderschept slim de pass. Kirch rent richting de bal. Kirch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Atten speelt de bal door. Ulveling is nu in balbezit. Ulveling met een sublieme pass. Bintener rent richting de bal. Bintener draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ambassadeurs Brillants - Soldats Tristes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambassadeurs Brillants 56%, Soldats Tristes 44%.
Ambassadeurs Brillants - Soldats Tristes 2:0

46e minuut.
Kirch is nu in balbezit. Ulveling verovert de bal door een tackle van achteren. Ulveling probeert naar een medespeler te passen. Sorcinelli rent richting de bal. Sorcinelli geeft een hoge lob. Schamine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Konsbrück onderschept slim de pass. Atten is nu in balbezit. Atten passt de bal in één keer door. Ulveling is nu in balbezit. Ulveling schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Bintener geeft de bal voor. Eischen kopt de bal weg. Ulveling is nu in balbezit. Ulveling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambassadeurs Brillants - Soldats Tristes 3:0

60e minuut.
Flesch rent richting de bal. Bonne bereikt de bal nog maar net als eerste. Flesch verovert de bal door een tackle van achteren. Kirch rent richting de bal. Kirch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Nollet bereikt de bal nog maar net als eerste. Nollet passt de bal in één keer door. Bintener is nu in balbezit. Ulveling rent richting de bal. Ulveling draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pauly geeft een hoge lob. Minelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kirch is nu in balbezit. Kirch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ambassadeurs Brillants - Soldats Tristes 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambassadeurs Brillants 45%, Soldats Tristes 55%.
Ambassadeurs Brillants - Soldats Tristes 3:1