Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Policiers Merveilleux Acteurs Oranges
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


1e minuut.
Siegel passt de bal in één keer door. Hamer rent richting de bal. Hamer met een sublieme pass. Miller rent richting de bal. Miller draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Debarre rent richting de bal. Debarre geeft een lange en hoge pass. Thorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller verovert de bal door een tackle van achteren. Miller haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Siegel speelt de bal door. Mayer controleert de bal met de borst. Goldschmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldschmat schiet op doel. Chapel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Policiers Merveilleux - Acteurs Oranges 0:1

30e minuut.
Osch heeft problemen om de bal te vangen. Pavan rent richting de bal. Pavan probeert naar een medespeler te passen. Pignatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignatelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bimmermann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Keup komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Hamer is nu in balbezit. Hamer met een sublieme pass. Keup rent richting de bal. Miller onderschept slim de pass. Miller draait met de bal, schiet en ... Beguin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Mayer probeert de bal aan de voet te houden. Siegel is nu in balbezit. Siegel passt de bal in één keer door. Pignatelli rent richting de bal. Pignatelli haalt uit met een fantastische trap. Chapel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Policiers Merveilleux 37%, Acteurs Oranges 63%.
Policiers Merveilleux - Acteurs Oranges 0:1

56e minuut.
Pignatelli rent richting de bal. Goldschmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignatelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Policiers Merveilleux - Acteurs Oranges 0:2

63e minuut.
Osch rent richting de bal. Osch met een sublieme pass. Thorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller verovert de bal door een tackle van achteren. Miller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Thorn is nu in balbezit. Thorn geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Staudt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Liesch geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avisse met een snelle inworp. Pavan speelt de bal door. Hamer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Keup verovert de bal door een tackle van achteren. Goldschmat rent richting de bal. Pignatelli rent richting de bal. Pignatelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Haas speelt de bal door. Miller rent richting de bal. Hamer is nu in balbezit. Hamer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Thorn de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Policiers Merveilleux 43%, Acteurs Oranges 57%.
Policiers Merveilleux - Acteurs Oranges 0:2