Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pilotes Petits Guerriers Invincibles
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


8e minuut.
Belgacem bereikt de bal nog maar net als eerste. Belgacem speelt de bal door. Klungelig pakt Kunen de bal. Afrika verovert de bal door een tackle van achteren. Afrika schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Belgacem is nu in balbezit. Sevenig rent richting de bal. Belgacem rent richting de bal. Sevenig onderschept slim de pass. Sevenig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kirch met een harde bal richting middenveld. Ralinger kopt de bal weg. Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyschen onderschept slim de pass. Eyschen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wampach met een harde bal richting middenveld. Ralinger kopt de bal weg. Afrika bereikt de bal nog maar net als eerste. Afrika haalt uit met een fantastische trap. Kirch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Ozdemir trapt de bal weg. Didier kopt de bal weg. Kunen rent richting de bal. Sevenig verovert de bal door een tackle van achteren. Sevenig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sevenig verovert de bal door een tackle van achteren. Sevenig passt de bal zonder na te denken. Afrika is nu in balbezit. Afrika haalt uit met een fantastische trap. Czuga probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Lang probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boeres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Henckels. Henckels krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilotes Petits 68%, Guerriers Invincibles 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pilotes Petits - Guerriers Invincibles 0:0

48e minuut.
Eyschen speelt de bal door. Decombis heeft problemen om de bal te vangen. Decombis met een sublieme pass. Afrika bereikt de bal nog maar net als eerste. Afrika schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilotes Petits - Guerriers Invincibles 0:1

49e minuut.
Kunen rent richting de bal. Kunen probeert naar een medespeler te passen. Boeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Reding is nu in balbezit. Reding schiet op doel. Ozdemir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Codello met een snelle inworp. Daar is Didier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lang krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Kunen probeert naar een medespeler te passen. Ralinger is nu in balbezit. Ralinger passt de bal met de wreef. Afrika rent richting de bal. Afrika haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilotes Petits - Guerriers Invincibles 0:2

81e minuut.
Ralinger geeft een hoge lob. Fontaine rent richting de bal. Eyschen maakt een afschuwelijke overtreding. Eyschen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilotes Petits 48%, Guerriers Invincibles 52%.
Pilotes Petits - Guerriers Invincibles 0:2