Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aviateurs Courageux Soldats Dangereux
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Grimal verovert de bal door een tackle van achteren. Ensch verovert de bal door een tackle van achteren. Ensch geeft een lange en hoge pass. Di Bartolomeo rent richting de bal. Di Bartolomeo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Grimal is nu in balbezit. Sauber verovert de bal door een tackle van achteren. Cum verovert de bal door een tackle van achteren. Grimal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sauber met een sublieme pass. Troeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Troeller speelt de bal door. Di Bartolomeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bartolomeo haalt uit met een fantastische trap. Rayal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Sauber rent richting de bal. Sauber speelt de bal door. Troeller rent richting de bal. Di Bartolomeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bartolomeo draait met de bal, schiet en ... Rayal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Troeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Remy onderschept slim de pass. Remy met een sublieme pass. Grimal heeft problemen om de bal te vangen. Grimal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Mertzig geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zennane met een snelle inworp. Cum bereikt de bal nog maar net als eerste. Cum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cum onderschept slim de pass. Cum passt de bal met de wreef. Grimal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimal schiet op doel. Graas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aviateurs Courageux - Soldats Dangereux 1:0

29e minuut.
Rayal trapt de bal weg. Troeller kopt de bal weg. Troeller rent richting de bal. Troeller schiet op doel. Oberweis heeft problemen om de bal te vangen. Rayal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aviateurs Courageux 52%, Soldats Dangereux 48%.
Aviateurs Courageux - Soldats Dangereux 1:0

52e minuut.
Erbetta rent richting de bal. Erbetta geeft de bal voor. Oberweis heeft problemen om de bal te vangen. Di Bartolomeo is nu in balbezit. Di Bartolomeo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sauber kopt de bal weg. Troeller rent richting de bal. Kirchens is nu in balbezit. Troeller onderschept slim de pass. Troeller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aviateurs Courageux - Soldats Dangereux 1:1

61e minuut.
Kirchens passt de bal in één keer door. Huberty rent richting de bal. Schweitzer is nu in balbezit. Huberty onderschept slim de pass. Huberty geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Schweitzer is nu in balbezit. Schweitzer geeft de bal voor. Grimal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimal schiet op doel. Mertzig kopt de bal weg. Graas bokst de bal weg.

81e minuut.
Ensch geeft een hoge lob. Inworp. Huberty zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cum rent richting de bal. Cum passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Aviateurs Courageux - Soldats Dangereux 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aviateurs Courageux 29%, Soldats Dangereux 71%.
Aviateurs Courageux - Soldats Dangereux 2:1