Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acteurs Oranges Soldats Tristes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Almeida geeft de bal voor. Thorn probeert de bal aan de voet te houden. Kirch rent richting de bal. Kirch draait met de bal, schiet en ... Liesch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acteurs Oranges - Soldats Tristes 0:1

7e minuut.
Konsbrück geeft de bal voor. Daar is Thorn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirch is nu in balbezit. Kirch schiet op doel. Daar is Liesch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Goldschmat schiet op doel. Agnès kopt de bal weg. Klungelig pakt Ducellier de bal. Pignatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignatelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Agnès geeft een hoge lob. Inworp. Keup zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goldschmat rent richting de bal. Goldschmat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Acteurs Oranges - Soldats Tristes 1:1

37e minuut.
Baduel probeert naar een medespeler te passen. Goldschmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldschmat speelt de bal door. Daar is Pignatelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pignatelli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acteurs Oranges - Soldats Tristes 2:1

38e minuut.
Goldschmat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Flammang komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Pauly bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavan verovert de bal door een tackle van achteren. Pavan met een sublieme pass. Flammang rent richting de bal. Flammang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Compère geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pauly zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flesch is nu in balbezit. Flesch geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acteurs Oranges 43%, Soldats Tristes 57%.
Acteurs Oranges - Soldats Tristes 2:1

74e minuut.
Thorn met een harde bal richting middenveld. Almeida kopt de bal weg. Baduel probeert de bal aan de voet te houden. Kirch rent richting de bal. Kirch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hahm is nu in balbezit. Hahm met een sublieme pass. Liesch is nu in balbezit. Flesch rent richting de bal. Flesch draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pauly probeert naar een medespeler te passen. Kirch is nu in balbezit. Kirch draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Thorn de bal onder controle te krijgen. Beguin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Acteurs Oranges - Soldats Tristes 2:2

87e minuut.
Compère passt de bal in één keer door. Daar is Kirch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liesch is nu in balbezit. Kirch verovert de bal door een tackle van achteren. Kirch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Acteurs Oranges - Soldats Tristes 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acteurs Oranges 49%, Soldats Tristes 51%.
Acteurs Oranges - Soldats Tristes 2:3