Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soldats Dangereux Soldats Rouges
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
14 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Daar is Duhr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troeller onderschept slim de pass. Troeller passt de bal zonder na te denken. Di Bartolomeo is nu in balbezit. Di Bartolomeo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Beckius is nu in balbezit. Troeller verovert de bal door een tackle van achteren. Troeller speelt de bal door. Di Bartolomeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bartolomeo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Thielen met een sublieme pass. Cazzaro is nu in balbezit. Cazzaro passt de bal in één keer door. Cerf bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerf haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Erbetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baddé verovert de bal door een tackle van achteren. Baddé geeft de bal voor. Cerf rent richting de bal. Cerf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soldats Dangereux - Soldats Rouges 0:1

29e minuut.
Baddé geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cerf de bal. Ensch rent richting de bal. Beckius bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Duhr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troeller is nu in balbezit. Troeller met een sublieme pass. Di Bartolomeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bartolomeo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Camara geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Duhr de bal onder controle te krijgen. Di Bartolomeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bartolomeo draait met de bal, schiet en ... Pace probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soldats Dangereux - Soldats Rouges 1:1

38e minuut.
Beckius passt de bal in één keer door. Camara met een sublieme pass. Boden is nu in balbezit. Troeller verovert de bal door een tackle van achteren. Troeller haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Sagramola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Baddé is nu in balbezit. Erbetta onderschept slim de pass. Erbetta speelt de bal door. Di Bartolomeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bartolomeo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gira geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Troeller is nu in balbezit. Troeller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldats Dangereux 51%, Soldats Rouges 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soldats Dangereux - Soldats Rouges 1:1

49e minuut.
Graas trapt de bal weg van het doel. Boden kopt de bal weg. Troeller rent richting de bal. Beckius verovert de bal door een tackle van achteren. Beckius schiet op doel. Paal!

54e minuut.
Troeller speelt de bal door. Troeller is nu in balbezit. Troeller passt de bal met de wreef. Di Bartolomeo is nu in balbezit. Di Bartolomeo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soldats Dangereux - Soldats Rouges 2:1

57e minuut.
Cerf rent richting de bal. Cerf draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ensch de bal onder controle te krijgen. Beckius is nu in balbezit. Beckius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mertzig bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertzig probeert naar een medespeler te passen. Daar is Troeller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beckius is nu in balbezit. Beckius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Schweitzer onderschept slim de pass. Boden verovert de bal door een tackle van achteren. Boden probeert naar een medespeler te passen. Beckius is nu in balbezit. Beckius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pauly geeft de bal voor. Erbetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Duhr onderschept slim de pass. Cerf bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soldats Dangereux - Soldats Rouges 2:2

85e minuut.
Schweitzer is nu in balbezit. Schweitzer geeft een hoge lob. Troeller geeft een lange en hoge pass. Troeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Troeller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gira geeft de bal voor. Cerf is nu in balbezit. Cerf probeert naar een medespeler te passen. Beckius is nu in balbezit. Beckius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldats Dangereux 67%, Soldats Rouges 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soldats Dangereux - Soldats Rouges 2:2