Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soldats Rouges Pilotes Petits
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Grisius met de inworp. Kunen is nu in balbezit. Pauly onderschept slim de pass. Beckius is nu in balbezit. Beckius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Daar is Belgacem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beckius bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckius passt de bal in één keer door. Cerf bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldats Rouges - Pilotes Petits 1:0

13e minuut.
Duhr kopt de bal weg. Storck probeert de bal aan de voet te houden. Belgacem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belgacem krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Boeres is nu in balbezit. Reding bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Pace ... Strafschop! Reding raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Reding neemt zijn aanloop. Sagramola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soldats Rouges - Pilotes Petits 1:1

25e minuut.
Belgacem rent richting de bal. Belgacem passt de bal zonder na te denken. Baddé bereikt de bal nog maar net als eerste. Boeres onderschept slim de pass. Boeres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pace geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Reding de bal. Reding geeft een hoge lob. Sagramola bokst de bal weg. Boeres is nu in balbezit. Boeres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldats Rouges - Pilotes Petits 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldats Rouges 53%, Pilotes Petits 47%.
Soldats Rouges - Pilotes Petits 1:2

62e minuut.
Daar is Boeres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reding is nu in balbezit. Boeres is nu in balbezit. Klungelig pakt Reding de bal. Reding haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sagramola bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Duhr speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konen met een snelle inworp. Reding bereikt de bal nog maar net als eerste. Reding geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldats Rouges 39%, Pilotes Petits 61%.
Soldats Rouges - Pilotes Petits 1:2