Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ouvriers Vieux Policiers Merveilleux
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Debarre geeft de bal voor. Miller probeert de bal met de borst te controleren. Hervier rent richting de bal. Thoss bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoss draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Thoss rent richting de bal. Cravatte onderschept slim de pass. Cravatte met een sublieme pass. Desreumaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Desreumaux schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ouvriers Vieux - Policiers Merveilleux 1:0

13e minuut.
Debarre probeert naar een medespeler te passen. Junck is nu in balbezit. Thoss speelt de bal door. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Junck geeft een lange en hoge pass. Inworp. Avisse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thoss is nu in balbezit. Thoss geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Debarre verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vignaud met een snelle inworp. Mutsch rent richting de bal. Mutsch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ouvriers Vieux - Policiers Merveilleux 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ouvriers Vieux 52%, Policiers Merveilleux 48%.
Ouvriers Vieux - Policiers Merveilleux 2:0

47e minuut.
Guth met een sublieme pass. Mayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer passt de bal zonder na te denken. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Avisse is nu in balbezit. Vignaud onderschept slim de pass. Vignaud probeert naar een medespeler te passen. Mutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutsch draait met de bal, schiet en ... Chapel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Franc geeft een hoge lob. Junck bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller begaat een overtreding. Miller krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Fromont met een sublieme pass. Hervier kopt de bal weg. Staudt heeft problemen om de bal te vangen. Mutsch onderschept slim de pass. Mutsch haalt uit met een fantastische trap. Chapel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Haas met een sublieme pass. Daar is Thoss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cravatte bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoss rent richting de bal. Thoss draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Mayer kopt de bal weg. Daar is Hoffstetter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoffstetter met een sublieme pass. Desreumaux rent richting de bal. Desreumaux schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ouvriers Vieux 47%, Policiers Merveilleux 53%.
Ouvriers Vieux - Policiers Merveilleux 2:0