Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ambassadeurs Radicaux Policiens Calmes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Baduel bereikt de bal nog maar net als eerste. Backendorf rent richting de bal. Baduel is nu in balbezit. Backendorf is nu in balbezit. Backendorf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Inworp. Linster met een snelle inworp. Melmer met een sublieme pass. Steil-Antoni is nu in balbezit. Steil-Antoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Linster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baduel is nu in balbezit. Backendorf rent richting de bal. Backendorf haalt uit met een fantastische trap. Tissen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambassadeurs Radicaux - Policiens Calmes 0:1

30e minuut.
Baduel passt de bal met de wreef. Bewing is nu in balbezit. Bewing geeft een lange en hoge pass. Rodange bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodange schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ambassadeurs Radicaux - Policiens Calmes 1:1

39e minuut.
Bewing rent richting de bal. Dahlem verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlem probeert naar een medespeler te passen. Backendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Backendorf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambassadeurs Radicaux 53%, Policiens Calmes 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ambassadeurs Radicaux - Policiens Calmes 1:1

47e minuut.
Dahlem rent richting de bal. Dahlem probeert naar een medespeler te passen. Rodange rent richting de bal. Steil-Antoni rent richting de bal. Steil-Antoni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Micheli bokst de bal weg.

52e minuut.
Bernardy heeft problemen om de bal te vangen. Steil-Antoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bernardy krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Willmar de bal onder controle te krijgen. Linster rent richting de bal. Linster probeert naar een medespeler te passen. Backendorf heeft problemen om de bal te vangen. Backendorf schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Heyart probeert naar een medespeler te passen. Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Melmer begaat een overtreding. Melmer krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Linster passt de bal in één keer door. Wengler rent richting de bal. Wengler speelt de bal door. Steil-Antoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Steil-Antoni geeft een hoge lob. Micheli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Baduel rent richting de bal. Baduel passt de bal in één keer door. Willmar rent richting de bal. Backendorf onderschept slim de pass. Backendorf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ambassadeurs Radicaux - Policiens Calmes 1:2

89e minuut.
Gernsback rent richting de bal. Wengler onderschept slim de pass. Wengler probeert naar een medespeler te passen. Rodange bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodange haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ambassadeurs Radicaux - Policiens Calmes 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambassadeurs Radicaux 54%, Policiens Calmes 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ambassadeurs Radicaux - Policiens Calmes 2:2