Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chauffeurs Excellents Ambassadeurs Radicaux
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Steil-Antoni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Holtz. Steil-Antoni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frieden met een snel genomen vrije trap. Medinger heeft problemen om de bal te vangen. Steil-Antoni rent richting de bal. Steil-Antoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Besch passt de bal zonder na te denken. Daar is Steil-Antoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spielmann. Spielmann krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Bewing geeft een hoge lob. Inworp. Dussier met de inworp. Daar is Spielmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spielmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Melmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Melmer geeft de bal voor. Inworp. Besch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spielmann geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Holtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frieden is nu in balbezit. Holtz onderschept slim de pass. Holtz haalt uit met een fantastische trap. Tissen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Haas geeft een lange en hoge pass. Frieden rent richting de bal. Hommel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frieden onderschept slim de pass. Frieden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Spielmann verovert de bal door een tackle van achteren. Frieden rent richting de bal. Hommel met een sublieme pass. Steil-Antoni is nu in balbezit. Steil-Antoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chauffeurs Excellents - Ambassadeurs Radicaux 0:1

42e minuut.
Hommel probeert de bal aan de voet te houden. Willmar is nu in balbezit. Holtz verovert de bal door een tackle van achteren. Holtz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chauffeurs Excellents - Ambassadeurs Radicaux 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chauffeurs Excellents 33%, Ambassadeurs Radicaux 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chauffeurs Excellents - Ambassadeurs Radicaux 1:1

62e minuut.
Linster rent richting de bal. Linster probeert naar een medespeler te passen. Hommel met een sublieme pass. Holtz rent richting de bal. Holtz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chauffeurs Excellents - Ambassadeurs Radicaux 2:1

66e minuut.
Inworp. Besch met de inworp. Spielmann geeft een lange en hoge pass. Holtz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chauffeurs Excellents - Ambassadeurs Radicaux 3:1

79e minuut.
Willmar geeft een hoge lob. Inworp. Besch met een snelle inworp. Spielmann rent richting de bal. Spielmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chauffeurs Excellents 27%, Ambassadeurs Radicaux 73%.
Chauffeurs Excellents - Ambassadeurs Radicaux 3:1