Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rédacteurs Noirs Princes Beaux
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.6
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Muraglia onderschept slim de pass. Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph passt de bal zonder na te denken. Boizard bereikt de bal nog maar net als eerste. Boizard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bohnert verovert de bal door een tackle van achteren. Bohnert passt de bal zonder na te denken. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia schiet op doel. Ulveling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rédacteurs Noirs - Princes Beaux 1:0

26e minuut.
Besic bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia onderschept slim de pass. Muraglia passt de bal zonder na te denken. Bohnert is nu in balbezit. Bohnert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rédacteurs Noirs - Princes Beaux 2:0

37e minuut.
Damar rent richting de bal. Cotte is nu in balbezit. Damar bereikt de bal nog maar net als eerste. Boizard bereikt de bal nog maar net als eerste. Boizard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gashi geeft de bal voor. Joseph kopt de bal weg. Daar is Cotte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boizard bereikt de bal nog maar net als eerste. Boizard draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fernandes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Boizard rent richting de bal. Boizard haalt uit met een fantastische trap. Fernandes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rédacteurs Noirs 46%, Princes Beaux 54%.
Rédacteurs Noirs - Princes Beaux 2:0

52e minuut.
Bohnert rent richting de bal. Bohnert passt de bal zonder na te denken. Muraglia rent richting de bal. Muraglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rédacteurs Noirs - Princes Beaux 3:0

58e minuut.
Fernandes trapt de bal weg van het doel. Joseph kopt de bal weg. Boizard bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotte rent richting de bal. Cotte draait met de bal, schiet en ... Fernandes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Bohnert rent richting de bal. Bohnert passt de bal in één keer door. Kirch is nu in balbezit. Muraglia onderschept slim de pass. Muraglia schiet op doel. Ulveling bokst de bal weg.

74e minuut.
Gashi probeert naar een medespeler te passen. Thome bereikt de bal nog maar net als eerste. Proietti maakt een afschuwelijke overtreding. Proietti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rédacteurs Noirs 46%, Princes Beaux 54%.
Rédacteurs Noirs - Princes Beaux 3:0