Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Députés Excellents Chanteurs Incroyables
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Schlim geeft een lange en hoge pass. Karger bereikt de bal nog maar net als eerste. Biever verovert de bal door een tackle van achteren. Biever schiet op doel. Castellani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Karger geeft een lange en hoge pass. Inworp. Knepper met een snelle inworp. Biever is nu in balbezit. Biever haalt uit met een fantastische trap. Castellani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Flick probeert naar een medespeler te passen. Tanson is nu in balbezit. Tanson speelt de bal door. Klungelig pakt Chazot de bal. Chazot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Karger geeft een lange en hoge pass. Pilot rent richting de bal. Heldenstein onderschept slim de pass. Heldenstein draait met de bal, schiet en ... Ihry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Carilho geeft een lange en hoge pass. Inworp. Poulet met een snelle inworp. Biever kan de bal niet met de borst controleren. Biever draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Excellents 52%, Chanteurs Incroyables 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Députés Excellents - Chanteurs Incroyables 0:0

69e minuut.
Chazot draait met de bal, schiet en ... Ihry kopt de bal weg. Daar is Pilot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chazot bereikt de bal nog maar net als eerste. Chazot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Heldenstein met een snelle inworp. Tanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunnewald begaat een overtreding. Hunnewald krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Duboscq rent richting de bal. Mayer onderschept slim de pass. Mayer geeft een lange en hoge pass. Chazot bereikt de bal nog maar net als eerste. Chazot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Biever is nu in balbezit. Fayot bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayot passt de bal zonder na te denken. Poulet rent richting de bal. Poulet geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Excellents 50%, Chanteurs Incroyables 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Députés Excellents - Chanteurs Incroyables 0:0