Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportifs Indomitables Ambassadeurs Radicaux
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Melmer met een sublieme pass. Michely is nu in balbezit. Michely passt de bal zonder na te denken. Rodange rent richting de bal. Rodange draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportifs Indomitables - Ambassadeurs Radicaux 0:1

24e minuut.
Michely geeft de bal voor. Willmar is nu in balbezit. Willmar passt de bal in één keer door. Siebenaler rent richting de bal. Siebenaler haalt uit met een fantastische trap. Tissen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sportifs Indomitables - Ambassadeurs Radicaux 1:1

25e minuut.
Rizzo passt de bal in één keer door. Blanchard is nu in balbezit. Melmer met een sublieme pass. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportifs Indomitables 46%, Ambassadeurs Radicaux 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sportifs Indomitables - Ambassadeurs Radicaux 1:1

46e minuut.
Michely speelt de bal door. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo passt de bal in één keer door. Siebenaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Siebenaler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportifs Indomitables - Ambassadeurs Radicaux 2:1

55e minuut.
Bauer verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bauer met de inworp. Assini bereikt de bal nog maar net als eerste. Assini geeft een lange en hoge pass. Tissen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Doeltrap. Lesch trapt de bal weg. Assini kopt de bal weg. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rodange passt de bal in één keer door. Frieden is nu in balbezit. Rizzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rizzo krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Frieden is nu in balbezit. Rizzo onderschept slim de pass. Linster begaat een overtreding. Linster krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Nigra geeft een hoge lob. Wengler rent richting de bal. Wengler passt de bal in één keer door. Rodange bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodange schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Siebenaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Siebenaler rent richting de bal. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportifs Indomitables 44%, Ambassadeurs Radicaux 56%.
Sportifs Indomitables - Ambassadeurs Radicaux 2:1