Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Commandants Dangereux Princes Beaux
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Fayot speelt de bal door. Biau rent richting de bal. Biau passt de bal zonder na te denken. Pimont is nu in balbezit. Pimont haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Bodson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodson geeft een hoge lob. Joseph probeert de bal aan de voet te houden. Pimont is nu in balbezit. Pimont draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Joseph rent richting de bal. Coppin verovert de bal door een tackle van achteren. Coppin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pimont de bal. Pimont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Commandants Dangereux - Princes Beaux 1:0

20e minuut.
Pimont haalt uit met een fantastische trap. Daar is Wilmar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joseph rent richting de bal. Coppin verovert de bal door een tackle van achteren. Coppin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Commandants Dangereux - Princes Beaux 2:0

29e minuut.
Bray met de inworp. Coppin rent richting de bal. Coppin met een sublieme pass. Bodson is nu in balbezit. Bodson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bodson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pimont bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Commandants Dangereux - Princes Beaux 3:0

38e minuut.
Petre probeert naar een medespeler te passen. Daar is Joseph, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joseph met een sublieme pass. Bray rent richting de bal. Bray draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Ulveling speelt de bal door. Bodson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilmar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wilmar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

44e minuut.
Daar is Kirch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biau bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kirch. Biau roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Biau kan niet meer verder spelen. Barp komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Commandants Dangereux 37%, Princes Beaux 63%.
Commandants Dangereux - Princes Beaux 3:0

74e minuut.
Fayot heeft problemen om de bal te vangen. Cotte is nu in balbezit. Cotte passt de bal zonder na te denken. Boizard is nu in balbezit. Boizard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Bray geeft een lange en hoge pass. Lacroix kopt de bal weg. Joseph probeert de bal aan de voet te houden. Coppin rent richting de bal. Coppin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Commandants Dangereux - Princes Beaux 4:0

86e minuut.
Kirch geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barp met de inworp. Coppin bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppin haalt uit met een fantastische trap. Ulveling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pimont is nu in balbezit. Pimont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Commandants Dangereux - Princes Beaux 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Commandants Dangereux 30%, Princes Beaux 70%.
Commandants Dangereux - Princes Beaux 5:0