Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:28
  • Competitiewedstrijd: V-League
  • Stadion: Đất Cảng
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 49380
HAIPHONG VN LiverpoolFC
123 Tactiek Phong ngu chat
64% Balbezit 36%
25% Spel op eigen helft 75%
41 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
67.3 gemiddelde waardering 38.9
formidable Schieten average
outstanding Passen good
excellent Verdedigen weak


3e minuut.
Lancelowski passt de bal in één keer door. Daar is Paquetá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paquetá passt de bal zonder na te denken. Kompała geeft een lange en hoge pass. Misiurek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HAIPHONG - VN LiverpoolFC 1:0

7e minuut.
Kompała is nu in balbezit. Kompała passt de bal zonder na te denken. Paquetá rent richting de bal. Paquetá draait met de bal, schiet en ... Quốc Khánh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HAIPHONG - VN LiverpoolFC 2:0

10e minuut.
Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała speelt de bal door. Daar is Lancelowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lancelowski geeft een hoge lob. Paquetá krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
HAIPHONG - VN LiverpoolFC 3:0

18e minuut.
Misiurek heeft problemen om de bal te vangen. Misiurek passt de bal met de wreef. Reeves probeert naar een medespeler te passen. Paquetá bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquetá haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hoàng Sơn rent richting de bal. Trung Nghĩa onderschept slim de pass. Trung Nghĩa passt de bal met de wreef. Paquetá heeft problemen om de bal te vangen. Paquetá haalt uit met een fantastische trap. Quốc Khánh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Sava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quốc Khánh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Majer geeft een lange en hoge pass. Misiurek is nu in balbezit. Misiurek probeert naar een medespeler te passen. Paquetá is nu in balbezit. Paquetá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HAIPHONG - VN LiverpoolFC 4:0

32e minuut.
Misiurek is nu in balbezit. Misiurek passt de bal met de wreef. Daar is Paquetá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paquetá haalt uit met een fantastische trap. Quốc Khánh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HAIPHONG - VN LiverpoolFC 5:0

35e minuut.
Cilfone bereikt de bal nog maar net als eerste. Balog tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cilfone is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trung Nghĩa met een snel genomen vrije trap. Paquetá rent richting de bal. Paquetá draait met de bal, schiet en ... Quốc Khánh probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paquetá bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquetá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HAIPHONG - VN LiverpoolFC 6:0

41e minuut.
Lancelowski speelt de bal door. Daar is Reeves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reeves geeft de bal voor. Paquetá bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquetá schiet op doel. Quốc Khánh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Lancelowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kompała de bal. Kompała geeft een lange en hoge pass. Paquetá maakt een snoekduik en kopt de bal. Quốc Khánh werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HAIPHONG - VN LiverpoolFC 7:0

44e minuut.
Balog rent richting de bal. Misiurek verovert de bal door een tackle van achteren. Misiurek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Paquetá de bal. Paquetá haalt uit met een fantastische trap. Quốc Khánh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAIPHONG 24%, VN LiverpoolFC 76%.
HAIPHONG - VN LiverpoolFC 7:0

46e minuut.
Chojka komt het veld opgelopen. Arroyo komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kompała is nu in balbezit. Kompała geeft een lange en hoge pass. Sava kopt de bal weg. Paquetá is nu in balbezit. Paquetá schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Samojeden geeft de bal voor. Ngọc Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Hiền probeert naar een medespeler te passen. Gómez Ortiz is nu in balbezit. Gómez Ortiz schiet op doel. Lisitsyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Toàn Quân is nu in balbezit. Lancelowski onderschept slim de pass. Lancelowski passt de bal met de wreef. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo draait met de bal, schiet en ... Quốc Khánh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Toàn Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilfone onderschept slim de pass. Cilfone met een sublieme pass. Arroyo rent richting de bal. Arroyo haalt uit met een fantastische trap. Quốc Khánh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Balog speelt de bal door. Lisitsyn probeert naar een medespeler te passen. Paquetá is nu in balbezit. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo schiet op doel. Quốc Khánh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Reeves rent richting de bal. Reeves geeft een hoge lob. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HAIPHONG - VN LiverpoolFC 8:0

66e minuut.
Quốc Khánh speelt de bal door. Woock kopt de bal weg. Lancelowski met een sublieme pass. Kompała heeft problemen om de bal te vangen. Kompała geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Cilfone rent richting de bal. Cilfone passt de bal zonder na te denken. Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves draait met de bal, schiet en ... Quốc Khánh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cilfone rent richting de bal. Cilfone geeft een hoge lob. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves passt de bal met de wreef. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo draait met de bal, schiet en ... Quốc Khánh probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paquetá rent richting de bal. Paquetá schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HAIPHONG - VN LiverpoolFC 9:0

76e minuut.
Woock onderschept slim de pass. Woock met een sublieme pass. Kompała probeert naar een medespeler te passen. Paquetá is nu in balbezit. Paquetá haalt uit met een fantastische trap. Quốc Khánh bokst de bal weg.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khải Tuấn met een snelle inworp. Woock geeft de bal voor. Paquetá bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquetá haalt uit met een fantastische trap. Quốc Khánh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Hoàng Sơn is nu in balbezit. Lancelowski verovert de bal door een tackle van achteren. Lancelowski passt de bal zonder na te denken. Paquetá heeft problemen om de bal te vangen. Paquetá draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Khải Tuấn geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kompała met de inworp. Lancelowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancelowski geeft een hoge lob. Quốc Khánh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Quốc Khánh speelt de bal door. Toàn Quân kopt de bal weg. Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo draait met de bal, schiet en ... Quốc Khánh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Lancelowski verovert de bal door een tackle van achteren. Lancelowski probeert naar een medespeler te passen. Kompała is nu in balbezit. Kompała draait met de bal, schiet en ... Quốc Khánh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HAIPHONG - VN LiverpoolFC 10:0

86e minuut.
Kompała passt de bal zonder na te denken. Lancelowski rent richting de bal. Lancelowski passt de bal in één keer door. Kompała is nu in balbezit. Kompała met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Cilfone passt de bal in één keer door. Daar is Reeves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reeves passt de bal zonder na te denken. Paquetá is nu in balbezit. Paquetá haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves passt de bal in één keer door. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo haalt uit met een fantastische trap. Quốc Khánh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HAIPHONG - VN LiverpoolFC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAIPHONG 26%, VN LiverpoolFC 74%.
HAIPHONG - VN LiverpoolFC 11:0