Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:28
  • Competitiewedstrijd: V-League
  • Stadion: khan-Lee Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 32041
Lê Tuấn - FC CLBBĐ GđôN
4-5-1 Tactiek opera
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
62.1 gemiddelde waardering 65.5
very good Schieten very good
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen brilliant


10e minuut.
Gula is nu in balbezit. Met opzet legt Bình Nguyên zijn tegenspeler op de grond. Gula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rębacz met een snel genomen vrije trap. Świderski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mohd Yassin geeft de bal voor. Banide is nu in balbezit. Świderski verovert de bal door een tackle van achteren. Świderski schiet op doel. Gawin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Świderski is nu in balbezit. Rey onderschept slim de pass. Rey geeft een lange en hoge pass. White bereikt de bal nog maar net als eerste. White geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Daar is Demertzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thế Doanh is nu in balbezit. Demertzis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demertzis krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Gula is nu in balbezit. Valencia Díaz begaat een overtreding. Valencia Díaz krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Rębacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gula rent richting de bal. Gula probeert naar een medespeler te passen. Montalbano rent richting de bal. Montalbano haalt uit met een fantastische trap. Gawin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rębacz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gula springt en kopt de bal. Bình Nguyên probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rey heeft problemen om de bal te vangen. Banide rent richting de bal. Świderski verovert de bal door een tackle van achteren. Świderski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - CLBBĐ GđôN 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lê Tuấn - FC 49%, CLBBĐ GđôN 51%.
Lê Tuấn - FC - CLBBĐ GđôN 1:0

56e minuut.
Banide geeft de bal voor. Mohd Yassin bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Doanh passt de bal in één keer door. Canteros rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bình Nguyên rent richting de bal. Gula onderschept slim de pass. Gula passt de bal met de wreef. Montalbano is nu in balbezit. Montalbano schiet op doel. Gawin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Correa rent richting de bal. Bình Nguyên verovert de bal door een tackle van achteren. Bình Nguyên geeft de bal voor. Canteros rent richting de bal. Canteros schiet op doel. Dhorasoo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Sadıkoğlu rent richting de bal. Sadıkoğlu geeft een hoge lob. Ðức Nhân kopt de bal weg. Canteros rent richting de bal. Canteros haalt uit met een fantastische trap. Dhorasoo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lê Tuấn - FC 53%, CLBBĐ GđôN 47%.
Lê Tuấn - FC - CLBBĐ GđôN 1:0