Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ArsenalVN DRAGON FC
D3 Tactiek 1 tien dao
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
61.5 gemiddelde waardering 59.8
formidable Schieten good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen formidable


7e minuut.
Kuśmienny geeft een hoge lob. González Groba kopt de bal weg. Selmi rent richting de bal. Selmi passt de bal zonder na te denken. Gliszczyński geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalVN - DRAGON FC 0:1

11e minuut.
Đình Hải geeft een lange en hoge pass. Bell rent richting de bal. Bell passt de bal met de wreef. Koszut is nu in balbezit. Koszut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ArsenalVN - DRAGON FC 1:1

18e minuut.
Mold kopt de bal weg. Tranamil kan de bal niet met de borst controleren. Tranamil geeft een hoge lob. Mold krijgt zijn hoofd ertegen. bin Ali Faraj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalVN - DRAGON FC 2:1

20e minuut.
Trường Giang rent richting de bal. Torralba Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Torralba Jiménez passt de bal zonder na te denken. Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ðức Trí met een sublieme pass. Bell is nu in balbezit. Met opzet legt Klar zijn tegenspeler op de grond. Klar krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Tranamil speelt de bal door. Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gröppel begaat een overtreding. Gröppel krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Klar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ðức Trí met de inworp. Bell rent richting de bal. Bell geeft een hoge lob. bin Ali Faraj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński passt de bal met de wreef. Torralba Jiménez is nu in balbezit. Torralba Jiménez schiet op doel. Quyền probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ArsenalVN - DRAGON FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArsenalVN 52%, DRAGON FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ArsenalVN - DRAGON FC 2:2

69e minuut.
Tranamil met een sublieme pass. Koszut rent richting de bal. Koszut met een sublieme pass. Mold is nu in balbezit. Mold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ArsenalVN - DRAGON FC 3:2

70e minuut.
Ðức Trí raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Minh Vũ komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat bin Ali Faraj niet meer kan verder spelen. Van Hese komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Minh Vũ passt de bal zonder na te denken. Bell is nu in balbezit. Bell geeft een hoge lob. Koszut rent richting de bal. Koszut draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Trường Giang probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Klar de bal. Bell probeert naar een medespeler te passen. Mold rent richting de bal. Mold draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Koszut bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozarak verovert de bal door een tackle van achteren. Cozarak geeft een lange en hoge pass. Tranamil geeft een hoge lob. Mold kopt de bal weg. Van Hese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Việt Thắng speelt de bal door. Klungelig pakt Trường Giang de bal. Trường Giang met een sublieme pass. Koszut is nu in balbezit. Koszut haalt uit met een fantastische trap. Van Hese bokst de bal weg.

87e minuut.
Lang geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tranamil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trường Giang rent richting de bal. Trường Giang geeft de bal voor. Van Hese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Kuśmienny rent richting de bal. Kuśmienny geeft de bal voor. Torralba Jiménez is nu in balbezit. Torralba Jiménez schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArsenalVN 41%, DRAGON FC 59%.
ArsenalVN - DRAGON FC 3:2