Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:28
  • Competitiewedstrijd: V-League
  • Stadion: 2016
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 17009
Sài Gòn Sao Đỏ FC
Test 1.6 Tactiek 5311
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 59.1
solid Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Ocampo passt de bal zonder na te denken. Adelswärd rent richting de bal. Adelswärd passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Naser de bal. Naser draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sài Gòn - Sao Đỏ FC 0:1

8e minuut.
Roda is nu in balbezit. Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo speelt de bal door. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Andrade is nu in balbezit. Adelswärd verovert de bal door een tackle van achteren. Adelswärd passt de bal met de wreef. Almirón is nu in balbezit. Almirón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Priestley geeft een lange en hoge pass. Naser kopt de bal weg. Klungelig pakt Almirón de bal. Almirón draait met de bal, schiet en ... Karbowiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sài Gòn - Sao Đỏ FC 0:2

30e minuut.
Brault probeert naar een medespeler te passen. Sęp probeert de bal met de borst te controleren. Adelswärd begaat een overtreding. Adelswärd krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Soursos kopt de bal weg. Jałkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurusa onderschept slim de pass. Kurusa draait met de bal, schiet en ... Brault probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sài Gòn - Sao Đỏ FC 1:2

34e minuut.
Priestley onderschept slim de pass. Priestley passt de bal met de wreef. Daar is Roda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roda geeft een hoge lob. Kurusa springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sài Gòn 57%, Sao Đỏ FC 43%.
Sài Gòn - Sao Đỏ FC 1:2

50e minuut.
Naser is nu in balbezit. Naser passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Almirón de bal. Almirón schiet op doel. Karbowiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sài Gòn - Sao Đỏ FC 1:3

62e minuut.
Piwko probeert naar een medespeler te passen. Sibiescu probeert naar een medespeler te passen. Ocampo probeert naar een medespeler te passen. Almirón is nu in balbezit. Almirón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Roda onderschept slim de pass. Roda probeert naar een medespeler te passen. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade geeft de bal voor. Kurusa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sài Gòn - Sao Đỏ FC 2:3

72e minuut.
Brault met een sublieme pass. Ocampo kopt de bal weg. Syrjävaara controleert de bal met de borst. Naser rent richting de bal. Naser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pudar kopt de bal weg. Uchyła rent richting de bal. Adelswärd speelt de bal door. Klungelig pakt Naser de bal. Naser schiet op doel. Karbowiak bokst de bal weg.

79e minuut.
Kurusa verovert de bal door een tackle van achteren. Kurusa passt de bal zonder na te denken. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade geeft een lange en hoge pass. Kurusa springt en kopt de bal. Brault bokst de bal weg.

88e minuut.
Kurusa kopt de bal weg. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Piwko zijn tegenspeler op de grond. Piwko krijgt een gele kaart. Andrade is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sęp zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade geeft een hoge lob. Brault kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Karbowiak speelt de bal door. Ocampo probeert de bal met de borst te controleren. Ocampo speelt de bal door. Naser rent richting de bal. Naser draait met de bal, schiet en ... Karbowiak bokst de bal weg. Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirón schiet op doel. Karbowiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sài Gòn - Sao Đỏ FC 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sài Gòn 52%, Sao Đỏ FC 48%.
Sài Gòn - Sao Đỏ FC 2:4