Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
.:*Devils FC*:. Sao Đỏ FC
lucife7 Tactiek 5311
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
68 gemiddelde waardering 61.5
outstanding Schieten very good
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


8e minuut.
Almirón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adelswärd geeft een hoge lob. Feitoza Dias rent richting de bal. Almirón onderschept slim de pass. Almirón draait met de bal, schiet en ... Westphal bokst de bal weg.

10e minuut.
Pudar onderschept slim de pass. Pudar passt de bal in één keer door. Ocampo met een sublieme pass. Daar is Almirón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almirón schiet op doel. Westphal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Westphal niet meer kan verder spelen. Karacabey komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Adelswärd met een sublieme pass. Maison is nu in balbezit. Maison geeft een hoge lob. Simić bereikt de bal nog maar net als eerste. Simić schiet op doel. Brault bokst de bal weg. Serra rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - Sao Đỏ FC 1:0

22e minuut.
Serra maakt een snoekduik en kopt de bal. Jałkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Simić is nu in balbezit. Simić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - Sao Đỏ FC 2:0

39e minuut.
Simić rent richting de bal. Maison is nu in balbezit. Simić verovert de bal door een tackle van achteren. Simić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Remedios met een sublieme pass. Bărzoi heeft problemen om de bal te vangen. Bărzoi passt de bal zonder na te denken. Serra is nu in balbezit. Serra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .:*Devils FC*:. 49%, Sao Đỏ FC 51%.
.:*Devils FC*:. - Sao Đỏ FC 2:0

49e minuut.
Daar is Ciardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciardi geeft een hoge lob. Sibiescu kopt de bal weg. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Serra rent richting de bal. Simić bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra schiet op doel. Brault maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - Sao Đỏ FC 3:0

51e minuut.
Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo passt de bal in één keer door. Priestley rent richting de bal. Priestley geeft de bal voor. Naser maakt een snoekduik en kopt de bal. Karacabey bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Priestley neemt de hoekschop. Naser springt en kopt de bal. Karacabey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - Sao Đỏ FC 3:1

60e minuut.
Ciardi is nu in balbezit. Ciardi passt de bal in één keer door. Dawson is nu in balbezit. Dawson geeft de bal voor. Simić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Frumboli komt het veld opgelopen. Piperal komt het veld opgelopen. Mackuf komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Adelswärd geeft de bal voor. Naser rent richting de bal. Czecholiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Naser raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ocampo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Karacabey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser schiet op doel. Karacabey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Frumboli onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adelswärd zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ocampo geeft een lange en hoge pass. Naser springt en kopt de bal. Karacabey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo geeft de bal voor. Naser rent richting de bal. Naser draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Czecholiński de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ţugulea komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Dawson geeft een hoge lob. Daar is Jałkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mackuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackuf schiet op doel. Brault probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - Sao Đỏ FC 4:1

83e minuut.
Klungelig pakt Adelswärd de bal. Adelswärd passt de bal zonder na te denken. Priestley probeert naar een medespeler te passen. Naser bereikt de bal nog maar net als eerste. Naser draait met de bal, schiet en ... Karacabey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Moran met een sublieme pass. Mackuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudar is nu in balbezit. Mackuf onderschept slim de pass. Mackuf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Remedios passt de bal in één keer door. Priestley heeft problemen om de bal te vangen. Remedios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Remedios krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .:*Devils FC*:. 46%, Sao Đỏ FC 54%.
.:*Devils FC*:. - Sao Đỏ FC 4:1