Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 13:28
  • Competitiewedstrijd: V-League
  • Stadion: Đất Cảng
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 46710
HAIPHONG ✧Captain Sài Gòn✧
123 Tactiek 5-2-1-2
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
71.5 gemiddelde waardering 64.1
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
Klungelig pakt Misiurek de bal. Misiurek speelt de bal door. Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała geeft een lange en hoge pass. Arroyo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gałek geeft een hoge lob. Inworp. Kompała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lancelowski geeft een lange en hoge pass. Arroyo krijgt zijn hoofd ertegen. Ytreland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Misiurek passt de bal zonder na te denken. Gałek onderschept slim de pass. Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała geeft de bal voor. Misiurek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Anh Quang is nu in balbezit. Lancelowski verovert de bal door een tackle van achteren. Lancelowski passt de bal met de wreef. Arroyo rent richting de bal. Arroyo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Končarević komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Majer is nu in balbezit. Majer geeft een hoge lob. Misiurek rent richting de bal. Misiurek schiet op doel. Ytreland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HAIPHONG - ✧Captain Sài Gòn✧ 1:0

36e minuut.
Lancelowski kan de bal niet met de borst controleren. Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves passt de bal met de wreef. Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek schiet op doel. Ytreland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Inworp. Tatoyan komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Lancelowski speelt de bal door. Kompała probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arroyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lancelowski geeft de bal voor. Misiurek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Anh Quang verovert de bal door een tackle van achteren. Woock verovert de bal door een tackle van achteren. Woock geeft een hoge lob. Misiurek is nu in balbezit. Misiurek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Lancelowski probeert naar een medespeler te passen. Reeves heeft problemen om de bal te vangen. Reeves passt de bal met de wreef. Misiurek rent richting de bal. Misiurek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HAIPHONG - ✧Captain Sài Gòn✧ 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAIPHONG 24%, ✧Captain Sài Gòn✧ 76%.
HAIPHONG - ✧Captain Sài Gòn✧ 2:0

49e minuut.
Gałek onderschept slim de pass. Gałek passt de bal in één keer door. Končarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Končarević geeft een lange en hoge pass. Tatoyan krijgt zijn hoofd ertegen. Lisitsyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pinner verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
HAIPHONG - ✧Captain Sài Gòn✧ 2:1

57e minuut.
Misiurek maakt een snoekduik en kopt de bal. Gałek onderschept slim de pass. Kompała rent richting de bal. Kompała geeft de bal voor. Arroyo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Buitenspel voor Misiurek. Goede buitenspelval van de verdediging. Kabelev komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Woock passt de bal met de wreef. Reeves rent richting de bal. Reeves probeert naar een medespeler te passen. Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek schiet op doel. Ytreland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Reeves is nu in balbezit. Reeves met een sublieme pass. Kompała heeft problemen om de bal te vangen. Kompała geeft de bal voor. Misiurek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Sazcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo passt de bal met de wreef. Misiurek rent richting de bal. Misiurek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Marinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Končarević rent richting de bal. Marinescu is nu in balbezit. Končarević rent richting de bal. Končarević haalt uit met een fantastische trap. Lisitsyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Lisitsyn probeert naar een medespeler te passen. Arroyo kopt de bal weg. Atanasio heeft problemen om de bal te vangen. Misiurek rent richting de bal. Misiurek schiet op doel. Ytreland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAIPHONG 32%, ✧Captain Sài Gòn✧ 68%.
HAIPHONG - ✧Captain Sài Gòn✧ 2:1