Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 13:28
  • Competitiewedstrijd: V-League
  • Stadion: Thiên Đường
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 26149
CLBBĐ GđôN ArsenalVN
metal Tactiek D3
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
67.4 gemiddelde waardering 60.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
brilliant Verdedigen excellent


14e minuut.
Bình Nguyên geeft een hoge lob. Klungelig pakt Việt Thắng de bal. Canteros is nu in balbezit. Klungelig pakt Canteros de bal. Canteros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Thế Doanh is nu in balbezit. Canteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Thắng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Việt Thắng krijgt een gele kaart. Canteros raakt geblesseerd tijdens het duel. Hasu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Shumeyko kopt de bal weg. Canteros rent richting de bal. Canteros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tranamil verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Thế Doanh neemt de hoekschop. Shumeyko springt en kopt de bal. Quyền probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CLBBĐ GđôN - ArsenalVN 1:0

35e minuut.
Bình Nguyên verovert de bal door een tackle van achteren. Bình Nguyên passt de bal in één keer door. Shumeyko met een sublieme pass. Canteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Canteros haalt uit met een fantastische trap. Quyền verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey passt de bal met de wreef. Hasu met een sublieme pass. Canteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Canteros haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Văn Hùng met een snelle inworp. Valencia Díaz is nu in balbezit. Tranamil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tranamil krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLBBĐ GđôN 34%, ArsenalVN 66%.
CLBBĐ GđôN - ArsenalVN 1:0

47e minuut.
Văn Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hùng passt de bal zonder na te denken. Shumeyko is nu in balbezit. Shumeyko geeft een lange en hoge pass. Canteros krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Thế Doanh geeft een lange en hoge pass. Owczarski kopt de bal weg. Klungelig pakt Việt Thắng de bal. Canteros verovert de bal door een tackle van achteren. Canteros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Banide met de inworp. Thế Doanh heeft problemen om de bal te vangen. Thế Doanh geeft een lange en hoge pass. Shumeyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shumeyko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Tranamil heeft problemen om de bal te vangen. Valencia Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tranamil. Tranamil krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

56e minuut.
Văn Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hùng passt de bal met de wreef. Canteros rent richting de bal. Canteros haalt uit met een fantastische trap. Quyền maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CLBBĐ GđôN - ArsenalVN 2:0

57e minuut.
Rey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sadıkoğlu rent richting de bal. Mold onderschept slim de pass. Mold haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CLBBĐ GđôN - ArsenalVN 2:1

59e minuut.
Valencia Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Giang onderschept slim de pass. Hasu onderschept slim de pass. Canteros is nu in balbezit. Canteros haalt uit met een fantastische trap. Quyền verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Mold verovert de bal door een tackle van achteren. Mold passt de bal in één keer door. Bell is nu in balbezit. Bell geeft de bal voor. Koszut springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Koszut verovert de bal door een tackle van achteren. Bình Nguyên tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koszut raakt geblesseerd tijdens het duel. Đình Hải zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Banide controleert de bal met de borst. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell haalt uit met een fantastische trap. Gawin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CLBBĐ GđôN - ArsenalVN 2:2

70e minuut.
Klungelig pakt Shumeyko de bal. Trường Giang is nu in balbezit. Trường Giang geeft een lange en hoge pass. Mold rent richting de bal. Mold schiet op doel. Gawin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Shumeyko speelt de bal door. Văn Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hùng passt de bal zonder na te denken. Canteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Canteros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Trường Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia Díaz onderschept slim de pass. Valencia Díaz met een sublieme pass. Canteros rent richting de bal. Canteros draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Hasu met een sublieme pass. Canteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Thắng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Canteros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Canteros kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Quyền kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLBBĐ GđôN 25%, ArsenalVN 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CLBBĐ GđôN - ArsenalVN 2:2