Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 13:28
  • Competitiewedstrijd: V-League
  • Stadion: 2016
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28596
Sài Gòn .:*Devils FC*:.
Test 1.6 Tactiek lucife7
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 68
solid Schieten incredible
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Ciardi passt de bal zonder na te denken. Bărzoi heeft problemen om de bal te vangen. Bărzoi geeft een lange en hoge pass. Serra krijgt zijn hoofd ertegen. Karbowiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sài Gòn - .:*Devils FC*:. 0:1

5e minuut.
Cocchi is nu in balbezit. Cocchi geeft een lange en hoge pass. Serra speelt de bal door. Simić is nu in balbezit. Simić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Roda met de inworp. Sęp speelt de bal door. Roda geeft een hoge lob. Kurusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurusa schiet op doel. Karacabey bokst de bal weg.

9e minuut.
Serra is nu in balbezit. Brackenier onderschept slim de pass. Sęp probeert naar een medespeler te passen. Soursos geeft een lange en hoge pass. Kurusa springt en kopt de bal. Karacabey bokst de bal weg.

11e minuut.
Dawson is nu in balbezit. Dawson geeft een hoge lob. Simić rent richting de bal. Simić draait met de bal, schiet en ... Karbowiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sài Gòn - .:*Devils FC*:. 0:2

17e minuut.
Serra is nu in balbezit. Serra passt de bal in één keer door. Simić is nu in balbezit. Simić schiet op doel. Vînătoru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karbowiak bokst de bal weg. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Remedios met een sublieme pass. Dawson heeft problemen om de bal te vangen. Dawson passt de bal in één keer door. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra haalt uit met een fantastische trap. Karbowiak bokst de bal weg.

19e minuut.
Daar is Serra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărzoi rent richting de bal. Serra rent richting de bal. Serra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sài Gòn - .:*Devils FC*:. 0:3

28e minuut.
Moran geeft een hoge lob. Simić is nu in balbezit. Sỹ Hoàng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Simić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Simić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sài Gòn - .:*Devils FC*:. 0:4

29e minuut.
Daar is Soursos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soursos met een sublieme pass. Moran probeert naar een medespeler te passen. Serra is nu in balbezit. Serra draait met de bal, schiet en ... Karbowiak bokst de bal weg.

34e minuut.
Karacabey trapt de bal weg van het doel. Moran bereikt de bal nog maar net als eerste. Moran speelt de bal door. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Feitoza Dias speelt de bal door. Moran speelt de bal door. Serra is nu in balbezit. Serra haalt uit met een fantastische trap. Karbowiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sài Gòn - .:*Devils FC*:. 0:5

40e minuut.
Karbowiak trapt de bal weg van het doel. Remedios kopt de bal weg. Simić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sài Gòn - .:*Devils FC*:. 0:6

42e minuut.
Serra rent richting de bal. Roda met een sublieme pass. Soursos bereikt de bal nog maar net als eerste. Soursos geeft een hoge lob. Kurusa krijgt zijn hoofd ertegen. Karacabey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sài Gòn 65%, .:*Devils FC*:. 35%.
Sài Gòn - .:*Devils FC*:. 0:6

46e minuut.
Bărzoi passt de bal in één keer door. Simić is nu in balbezit. Kurusa begaat een overtreding. Kurusa krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Andrade passt de bal in één keer door. Kurusa is nu in balbezit. Czecholiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kurusa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kurusa neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Kargu verovert de bal door een tackle van achteren. Bărzoi speelt de bal door. Moran bereikt de bal nog maar net als eerste. Moran geeft de bal voor. Serra krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Karbowiak met een sublieme pass. Kurusa is nu in balbezit. Kurusa met een sublieme pass. Soursos rent richting de bal. Soursos passt de bal met de wreef. Karacabey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Moran bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade onderschept slim de pass. Andrade geeft de bal voor. Kurusa maakt een snoekduik en kopt de bal. Karacabey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sài Gòn - .:*Devils FC*:. 1:6

58e minuut.
Serra passt de bal in één keer door. Simić is nu in balbezit. Sỹ Hoàng begaat een overtreding. Simić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bărzoi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Feitoza Dias passt de bal in één keer door. Kurusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Feitoza Dias is nu in balbezit. Kurusa verovert de bal door een tackle van achteren. Kurusa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mackuf komt het veld opgelopen. Frumboli komt het veld opgelopen. Piperal komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Dawson verovert de bal door een tackle van achteren. Dawson probeert naar een medespeler te passen. Piperal is nu in balbezit. Piperal geeft een lange en hoge pass. Simić krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Karbowiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Doeltrap. Ţugulea komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Dawson speelt de bal door. Piperal probeert naar een medespeler te passen. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap. Karbowiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Daar is Sęp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi passt de bal in één keer door. Mackuf rent richting de bal. Mackuf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ţugulea is nu in balbezit. Mackuf is nu in balbezit. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap. Karbowiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sài Gòn 63%, .:*Devils FC*:. 37%.
Sài Gòn - .:*Devils FC*:. 1:6