Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 13:28
  • Competitiewedstrijd: V-League
  • Stadion: khan-Lee Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 33788
Lê Tuấn - FC .:*Devils FC*:.
4-4-2 Tactiek lucife7
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
64.6 gemiddelde waardering 69.1
excellent Schieten brilliant
excellent Passen outstanding
incredible Verdedigen excellent


7e minuut.
White geeft een hoge lob. Montalbano is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Świderski zal de hoekschop nemen. Montalbano krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dawson passt de bal zonder na te denken. Moran geeft de bal voor. Simić is nu in balbezit. Simić draait met de bal, schiet en ... Dhorasoo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - .:*Devils FC*:. 0:1

15e minuut.
Ciardi is nu in balbezit. Ciardi passt de bal in één keer door. Odonkor speelt de bal door. Simić is nu in balbezit. Simić schiet op doel. Dhorasoo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Odonkor passt de bal in één keer door. Simić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jalil. Jalil krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Serra kopt de bal weg. Simić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalil begaat een overtreding. Jalil krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

26e minuut.
Simić speelt de bal door. Świderski is nu in balbezit. Dawson geeft een hoge lob. Serra rent richting de bal. Serra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Dawson speelt de bal door. Odonkor speelt de bal door. Simić rent richting de bal. Simić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Moran geeft een lange en hoge pass. Serra springt en kopt de bal. Dhorasoo bokst de bal weg.

36e minuut.
Odonkor rent richting de bal. Odonkor geeft een hoge lob. Simić bereikt de bal nog maar net als eerste. Simić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
Odonkor is nu in balbezit. Odonkor geeft de bal voor. Bărzoi probeert de bal met de borst te controleren. Bărzoi geeft de bal voor. Serra krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - .:*Devils FC*:. 0:2

39e minuut.
Rębacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębacz passt de bal zonder na te denken. White heeft problemen om de bal te vangen. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moran rent richting de bal. Moran geeft de bal voor. Simić maakt een snoekduik en kopt de bal. Dhorasoo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Daar is Dawson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawson geeft de bal voor. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra haalt uit met een fantastische trap. Dhorasoo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - .:*Devils FC*:. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lê Tuấn - FC 58%, .:*Devils FC*:. 42%.
Lê Tuấn - FC - .:*Devils FC*:. 0:3

46e minuut.
Gula komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Dawson passt de bal zonder na te denken. Moran speelt de bal door. Serra is nu in balbezit. Serra schiet op doel. Dhorasoo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - .:*Devils FC*:. 0:4

48e minuut.
Gula passt de bal zonder na te denken. Montalbano rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gula geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Giacco krijgt zijn hoofd ertegen. Bâtă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Świderski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Frumboli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciardi probeert naar een medespeler te passen. Simić rent richting de bal. Simić schiet op doel. Dhorasoo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Giacco controleert de bal met de borst. Rębacz met een sublieme pass. Gula probeert naar een medespeler te passen. Montalbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbano schiet op doel. Bâtă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Mohd Yassin probeert de bal met de borst te controleren. Mohd Yassin geeft een hoge lob. Odonkor bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbano verovert de bal door een tackle van achteren. Montalbano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piperal komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Correa is nu in balbezit. Correa speelt de bal door. Gula met een sublieme pass. Montalbano rent richting de bal. Montalbano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Świderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco rent richting de bal. Giacco passt de bal met de wreef. Montalbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbano draait met de bal, schiet en ... Bâtă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rębacz is nu in balbezit. Rębacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - .:*Devils FC*:. 1:4

76e minuut.
Correa rent richting de bal. Correa passt de bal met de wreef. Gula speelt de bal door. Montalbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbano haalt uit met een fantastische trap. Bâtă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giacco is nu in balbezit. Giacco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - .:*Devils FC*:. 2:4

77e minuut.
Ţugulea komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Dawson geeft de bal voor. White is nu in balbezit. Moran verovert de bal door een tackle van achteren. Moran geeft de bal voor. Ţugulea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - .:*Devils FC*:. 2:5

81e minuut.
Giacco passt de bal met de wreef. Montalbano rent richting de bal. Gula is nu in balbezit. Montalbano is nu in balbezit. Montalbano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi heeft problemen om de bal te vangen. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap. Dhorasoo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Gula rent richting de bal. Gula geeft de bal voor. Giacco rent richting de bal. Montalbano rent richting de bal. Montalbano schiet op doel. Bâtă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Frumboli heeft problemen om de bal te vangen. Frumboli geeft de bal voor. Simić bereikt de bal nog maar net als eerste. Simić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - .:*Devils FC*:. 2:6

88e minuut.
White geeft een lange en hoge pass. Ciardi rent richting de bal. Ciardi passt de bal met de wreef. Simić bereikt de bal nog maar net als eerste. Simić haalt uit met een fantastische trap. Dhorasoo bokst de bal weg.

90e minuut.
Frumboli is nu in balbezit. Rębacz onderschept slim de pass. Rębacz geeft de bal voor. Giacco maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - .:*Devils FC*:. 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lê Tuấn - FC 43%, .:*Devils FC*:. 57%.
Lê Tuấn - FC - .:*Devils FC*:. 3:6