Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 13:28
  • Competitiewedstrijd: V-League
  • Stadion: Red Star Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 31142
Sao Đỏ FC CLBBĐ GđôN
5311 Tactiek metal
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
6 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 8
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 2
58.3 gemiddelde waardering 65.7
good Schieten formidable
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Duy Bảo passt de bal in één keer door. Hasu is nu in balbezit. Ocampo maakt een afschuwelijke overtreding. Ocampo krijgt een gele kaart. Hasu raakt geblesseerd tijdens het duel. Hasu wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Hasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasu passt de bal met de wreef. Ðức Nhân rent richting de bal. Ðức Nhân schiet op doel. Brault werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - CLBBĐ GđôN 0:1

12e minuut.
Hasu probeert naar een medespeler te passen. Weyland rent richting de bal. Weyland passt de bal zonder na te denken. Ðức Nhân is nu in balbezit. Ðức Nhân draait met de bal, schiet en ... Brault verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Duy Bảo rent richting de bal. Duy Bảo met een sublieme pass. Ðức Nhân bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Nhân schiet op doel. Brault werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - CLBBĐ GđôN 0:2

27e minuut.
Ðức Nhân rent richting de bal. Maison verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Bảo maakt een afschuwelijke overtreding. Duy Bảo krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Rey rent richting de bal. Rey geeft een lange en hoge pass. Weyland bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyland geeft de bal voor. Ðức Nhân maakt een snoekduik en kopt de bal. Brault probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Jałkiewicz rent richting de bal. Jałkiewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valencia Díaz met een snelle inworp. Văn Hùng geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is López Molero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Molero passt de bal zonder na te denken. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo geeft een lange en hoge pass. Holešovský bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Adelswärd kopt de bal weg. Naser is nu in balbezit. Rey schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rey krijgt een gele kaart. Naser is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ocampo met een snel genomen vrije trap. Naser springt en kopt de bal. Gawin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - CLBBĐ GđôN 1:2

44e minuut.
Văn Hùng rent richting de bal. Duy Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Bảo passt de bal met de wreef. Ðức Nhân bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Nhân haalt uit met een fantastische trap. Brault verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sao Đỏ FC 76%, CLBBĐ GđôN 24%.
Sao Đỏ FC - CLBBĐ GđôN 1:2

52e minuut.
Daar is Sibiescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weyland rent richting de bal. Sibiescu onderschept slim de pass. Hasu onderschept slim de pass. Hasu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Adelswärd kopt de bal weg. Duy Bảo is nu in balbezit. López Molero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. López Molero krijgt een gele kaart.

58e minuut.
López Molero probeert naar een medespeler te passen. Naser is nu in balbezit. Sadıkoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sadıkoğlu krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Holešovský geeft een lange en hoge pass. Bình Nguyên onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. López Molero neemt de hoekschop. Naser maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Văn Hùng geeft een lange en hoge pass. Weyland kopt de bal weg. Ðức Nhân bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Nhân haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - CLBBĐ GđôN 1:3

69e minuut.
Hasu passt de bal in één keer door. Weyland heeft problemen om de bal te vangen. Weyland probeert naar een medespeler te passen. Ðức Nhân bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Nhân schiet op doel. Brault bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - CLBBĐ GđôN 1:4

72e minuut.
Maison onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Văn Hùng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hasu geeft een hoge lob. Ðức Nhân springt en kopt de bal. Brault bokst de bal weg.

81e minuut.
Adelswärd kopt de bal weg. Holešovský rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Hasu ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hasu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Holešovský raakt geblesseerd tijdens het duel. Holešovský neemt de penalty, wat een uithaal! Gawin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - CLBBĐ GđôN 2:4

89e minuut.
López Molero passt de bal met de wreef. Uchyła is nu in balbezit. Weyland rent richting de bal. Ðức Nhân rent richting de bal. Ðức Nhân draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sao Đỏ FC 65%, CLBBĐ GđôN 35%.
Sao Đỏ FC - CLBBĐ GđôN 2:4