Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-07 13:28
  • Competitiewedstrijd: V-League
  • Stadion: Red Star Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24328
Sao Đỏ FC Lê Tuấn - FC
5311 Tactiek 4-4-2
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 15
8 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
59.8 gemiddelde waardering 62.3
excellent Schieten excellent
formidable Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


10e minuut.
Bekdemir verovert de bal door een tackle van achteren. Bekdemir met een sublieme pass. Świderski is nu in balbezit. Świderski geeft een lange en hoge pass. Giacco krijgt zijn hoofd ertegen. Grujević bokst de bal weg.

12e minuut.
White speelt de bal door. Urzică is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López Molero. López Molero krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Correa passt de bal met de wreef. Świderski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ocampo. Ocampo krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Uchyła probeert naar een medespeler te passen. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo passt de bal met de wreef. Schipka is nu in balbezit. Schipka draait met de bal, schiet en ... Dhorasoo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Correa onderschept slim de pass. López Molero is nu in balbezit. López Molero passt de bal in één keer door. Schipka is nu in balbezit. Schipka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - Lê Tuấn - FC 1:0

34e minuut.
López Molero geeft een lange en hoge pass. Bekdemir rent richting de bal. Schipka onderschept slim de pass. Schipka schiet op doel. Dhorasoo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - Lê Tuấn - FC 2:0

36e minuut.
Ocampo rent richting de bal. Rębacz verovert de bal door een tackle van achteren. Rębacz geeft een lange en hoge pass. Giacco springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - Lê Tuấn - FC 2:1

38e minuut.
Świderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świderski passt de bal met de wreef. Rębacz is nu in balbezit. Rębacz geeft de bal voor. Uchyła is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sao Đỏ FC - Lê Tuấn - FC 2:2

43e minuut.
Almirón rent richting de bal. Jalil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Almirón raakt geblesseerd tijdens het duel. López Molero met een snel genomen vrije trap. Schipka springt en kopt de bal. Dhorasoo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Giacco is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López Molero. Giacco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kopiński komt het veld opgelopen. Ndoye komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sao Đỏ FC 58%, Lê Tuấn - FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sao Đỏ FC - Lê Tuấn - FC 2:2

47e minuut.
White verovert de bal door een tackle van achteren. White probeert naar een medespeler te passen. Ocampo met een sublieme pass. Schipka is nu in balbezit. Schipka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Mohd Yassin met een sublieme pass. White probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ocampo met een sublieme pass. Schipka is nu in balbezit. Schipka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Jałkiewicz onderschept slim de pass. López Molero rent richting de bal. Ndoye onderschept slim de pass. Ndoye geeft de bal voor. Montalbano springt en kopt de bal. Grujević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Jalil geeft een hoge lob. Montalbano is nu in balbezit. Piwko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montalbano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Montalbano kan niet meer verder spelen. Beisenov komt het veld opgelopen. Rębacz wilt de vrije trap nemen. Grujević bokst de bal weg. Kopiński rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kopiński is nu in balbezit. Kopiński schiet op doel. Grujević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Bekdemir kopt de bal weg. Sibiescu onderschept slim de pass. Schipka rent richting de bal. Schipka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - Lê Tuấn - FC 3:2

76e minuut.
Bekdemir heeft problemen om de bal te vangen. Świderski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ocampo. Ocampo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Świderski is nu in balbezit. Sibiescu is nu in balbezit. Świderski begaat een overtreding. Świderski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sao Đỏ FC 58%, Lê Tuấn - FC 42%.
Sao Đỏ FC - Lê Tuấn - FC 3:2