Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:28
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.01
  • Stadion: HomeLand Park
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11924
Home United ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆
4-2-2-2 Tactiek #game2
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 55.5
very good Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Llorián rent richting de bal. Llorián passt de bal zonder na te denken. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Home United - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 1:0

4e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rabanadas zal de hoekschop nemen. Na een snelle pass probeert Hatton de bal onder controle te krijgen. Sklavakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklavakis haalt uit met een fantastische trap. Staręga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Damonte kopt de bal weg. Schneeberger heeft problemen om de bal te vangen. Vaquero probeert naar een medespeler te passen. Danciu rent richting de bal. Danciu haalt uit met een fantastische trap. Bratkowski bokst de bal weg.

6e minuut.
Damonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Giambelli verovert de bal door een tackle van achteren. Giambelli probeert naar een medespeler te passen. Danciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Danciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Schneeberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorián onderschept slim de pass. Llorián probeert naar een medespeler te passen. Hatton is nu in balbezit. Hatton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Bratkowski met een sublieme pass. Daar is Schneeberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabanadas met een sublieme pass. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis draait met de bal, schiet en ... Staręga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Daar is Ginguinhas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hatton rent richting de bal. Jiménez Asensio is nu in balbezit. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis haalt uit met een fantastische trap. Staręga bokst de bal weg.

22e minuut.
Schneeberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanadas verovert de bal door een tackle van achteren. Rabanadas probeert naar een medespeler te passen. Hatton rent richting de bal. Hatton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Inworp. Silivaş met een snelle inworp. Danciu geeft een hoge lob. Maiolini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Home United - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 1:1

27e minuut.
Llorián passt de bal in één keer door. Hatton rent richting de bal. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis draait met de bal, schiet en ... Staręga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Home United - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 2:1

35e minuut.
Vaquero met een sublieme pass. Danciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Danciu passt de bal met de wreef. Méhes bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhes geeft een hoge lob. Bratkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Indrák rent richting de bal. Vaquero rent richting de bal. Vaquero speelt de bal door. Méhes is nu in balbezit. Méhes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Méhes bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhes passt de bal zonder na te denken. Hatton is nu in balbezit. Hatton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Home United - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Home United 50%, ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 50%.
Home United - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 3:1

48e minuut.
Giambelli probeert de bal aan de voet te houden. Damonte probeert naar een medespeler te passen. Llorián bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorián geeft een hoge lob. Sklavakis springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hatton is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Llorián geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sklavakis krijgt zijn hoofd ertegen. Staręga bokst de bal weg.

52e minuut.
Sklavakis rent richting de bal. Jiménez Asensio rent richting de bal. Hatton onderschept slim de pass. Hatton schiet op doel. Staręga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

54e minuut.
Llorián heeft problemen om de bal te vangen. Ginguinhas rent richting de bal. Llorián onderschept slim de pass. Llorián schiet op doel. Staręga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Home United - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 4:1

62e minuut.
Giambelli verovert de bal door een tackle van achteren. Giambelli geeft de bal voor. Wilimowski kan de bal niet met de borst controleren. Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiolini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doeltrap. Babović komt het veld opgelopen. Inworp. van der Gijp komt het veld opgelopen. Neville komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ginguinhas geeft een lange en hoge pass. Maiolini kopt de bal weg. Babović is nu in balbezit. Méhes onderschept slim de pass. Méhes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ginguinhas onderschept slim de pass. Ginguinhas passt de bal in één keer door. Silivaş speelt de bal door. Maiolini is nu in balbezit. Maiolini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Sklavakis verovert de bal door een tackle van achteren. van der Gijp bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Gijp probeert naar een medespeler te passen. Sklavakis rent richting de bal. Sklavakis draait met de bal, schiet en ... Staręga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Vaquero kopt de bal weg. Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiolini passt de bal in één keer door. Méhes is nu in balbezit. Méhes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Home United 59%, ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 41%.
Home United - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 4:1