Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:28
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.01
  • Stadion: San Siro
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10323
AC Milan CLB Quang Ngai
223 Tactiek 31.231
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
51.9 gemiddelde waardering 54.3
very good Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


10e minuut.
Dolfo is nu in balbezit. Dolfo geeft de bal voor. Daar is Güleray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisło rent richting de bal. Cisło draait met de bal, schiet en ... Couce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Klungelig pakt Khánh Huy de bal. Urkis is nu in balbezit. Khắc Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Walendzik onderschept slim de pass. Walendzik schiet op doel. Tiến Ðức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Cisło rent richting de bal. Cabanne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cisło is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quang Dương zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nola springt en kopt de bal. Couce bokst de bal weg.

18e minuut.
Việt Bắc rent richting de bal. Việt Bắc geeft de bal voor. Martirosyan kopt de bal weg. Emmerson geeft de bal voor. Walendzik is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Emmerson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cervinski met een sublieme pass. Urkis heeft problemen om de bal te vangen. Urkis schiet op doel. Tiến Ðức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Khắc Thành geeft de bal voor. Quang Dương rent richting de bal. Urkis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urkis krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Urkis speelt de bal door. Kamaros rent richting de bal. Kamaros passt de bal in één keer door. Urkis rent richting de bal. Urkis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Việt Tiến de bal. Cabanne rent richting de bal. Việt Tiến tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Việt Tiến krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 61%, CLB Quang Ngai 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Milan - CLB Quang Ngai 0:0

48e minuut.
Vincenti verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Dương verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Dương met een sublieme pass. Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło haalt uit met een fantastische trap. Couce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Emmerson passt de bal zonder na te denken. Urkis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khắc Thành. Khắc Thành krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Kamaros is nu in balbezit. Kamaros passt de bal zonder na te denken. Daar is Urkis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urkis geeft een hoge lob. Walendzik krijgt zijn hoofd ertegen. Tiến Ðức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trung Phúc rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kamaros kan de bal niet met de borst controleren. Khắc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Thành geeft een lange en hoge pass. Nola rent richting de bal. Nola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Vincenti onderschept slim de pass. Dolfo is nu in balbezit. Dolfo met een sublieme pass. Cisło heeft problemen om de bal te vangen. Cisło draait met de bal, schiet en ... Couce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 63%, CLB Quang Ngai 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Milan - CLB Quang Ngai 0:0