Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GIAO TIẾN FC Đà Nẵng AFC
5-3-2 Tactiek Ronaldo
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 43.2
very good Schieten poor
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Khắc Thành is nu in balbezit. Pekkan is nu in balbezit. Khắc Thành onderschept slim de pass. Khắc Thành schiet op doel. Meinke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Pereba kopt de bal weg. Voutsinas heeft problemen om de bal te vangen. Hoài Bắc onderschept slim de pass. Bradło verovert de bal door een tackle van achteren. Bradło draait met de bal, schiet en ... Phương Long verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Pereba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khắc Thành kopt de bal weg. Sælboe heeft problemen om de bal te vangen. Nam is nu in balbezit. Nam haalt uit met een fantastische trap. Erić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Erić met een sublieme pass. Bradło kopt de bal weg. Khắc Thành is nu in balbezit. Khắc Thành draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pekkan heeft problemen om de bal te vangen. Khắc Thành is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martos. Martos krijgt een gele kaart. Khắc Thành raakt geblesseerd tijdens het duel. Đình Hải met een snel genomen vrije trap. Khắc Thành krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Amarugi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amarugi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brockhauser met de inworp. Sterescu geeft de bal voor. Erić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meinke is nu in balbezit. Khắc Thành onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
GIAO TIẾN FC - Đà Nẵng AFC 1:0

19e minuut.
Việt Thái passt de bal met de wreef. Khắc Thành rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van González Soriano. González Soriano krijgt een gele kaart.

22e minuut.
González Soriano met een sublieme pass. Bradło geeft de bal voor. Vân Trung kopt de bal weg. Bradło met een sublieme pass. Pereba geeft een hoge lob. Phương Long bokst de bal weg. Việt Thái rent richting de bal. Voutsinas verovert de bal door een tackle van achteren. Voutsinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GIAO TIẾN FC - Đà Nẵng AFC 1:1

24e minuut.
Bá Long is nu in balbezit. Bá Long geeft een lange en hoge pass. Nam is nu in balbezit. Amarugi onderschept slim de pass. Amarugi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sisák geeft een hoge lob. Inworp. Brockhauser met de inworp. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
GIAO TIẾN FC - Đà Nẵng AFC 2:1

30e minuut.
Bradło rent richting de bal. Brockhauser onderschept slim de pass. Brockhauser probeert naar een medespeler te passen. Nam heeft problemen om de bal te vangen. Nam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam speelt de bal door. Pekkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Khắc Thành haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GIAO TIẾN FC - Đà Nẵng AFC 3:1

43e minuut.
Bradło passt de bal met de wreef. Voutsinas heeft problemen om de bal te vangen. Brockhauser is nu in balbezit. Voutsinas verovert de bal door een tackle van achteren. Voutsinas draait met de bal, schiet en ... Phương Long probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GIAO TIẾN FC 51%, Đà Nẵng AFC 49%.
GIAO TIẾN FC - Đà Nẵng AFC 3:1

58e minuut.
Vân Trung onderschept slim de pass. Inworp. Martos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bradło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Phương Long speelt de bal door. González Soriano rent richting de bal. Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Đình Tuấn passt de bal met de wreef. Sterescu speelt de bal door. Khắc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Thành haalt uit met een fantastische trap. Erić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GIAO TIẾN FC - Đà Nẵng AFC 4:1

87e minuut.
Brockhauser is nu in balbezit. Brockhauser speelt de bal door. Nam is nu in balbezit. Nam haalt uit met een fantastische trap. Sisák probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sterescu geeft een hoge lob. Sælboe bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Khắc Thành schiet op doel. Sisák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Erić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GIAO TIẾN FC 52%, Đà Nẵng AFC 48%.
GIAO TIẾN FC - Đà Nẵng AFC 4:1