Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Little Star Man Quang FC
Eagle Tactiek 2323
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
46.6 gemiddelde waardering 52.3
redelijk Schieten solide
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Serventi speelt de bal door. Ryszka is nu in balbezit. Ryszka passt de bal in één keer door. Mihailov rent richting de bal. Mihailov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rigopoulos speelt de bal door. Kusienicki geeft een hoge lob. Daar is Coelho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neneman bereikt de bal nog maar net als eerste. Neneman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kostov kopt de bal weg. Daar is Ryszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila schiet op doel. Clavelo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Rigopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihailov verovert de bal door een tackle van achteren. Mihailov geeft een lange en hoge pass. Pietschmann kan de bal niet met de borst controleren. Pietschmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Kusienicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xenopoulos is nu in balbezit. Kusienicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusienicki geeft de bal voor. Vila kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Xenopoulos geeft een lange en hoge pass. Mihailov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Little Star - Man Quang FC 0:1

43e minuut.
Xenopoulos kopt de bal weg. Haug is nu in balbezit. Pietschmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietschmann draait met de bal, schiet en ... Rădescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Little Star 61%, Man Quang FC 39%.
Little Star - Man Quang FC 0:1

46e minuut.
Rigopoulos is nu in balbezit. Mihailov verovert de bal door een tackle van achteren. Mihailov geeft een lange en hoge pass. Karan rent richting de bal. Karan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Ryszka de bal. Vila is nu in balbezit. Vila geeft een hoge lob. Clavelo rent richting de bal. Clavelo haalt uit met een fantastische trap. Relić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Mihailov onderschept slim de pass. Mihailov probeert naar een medespeler te passen. Đukić rent richting de bal. Haug bereikt de bal nog maar net als eerste. Haug haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kusienicki rent richting de bal. Duma is nu in balbezit. Kusienicki verovert de bal door een tackle van achteren. Kusienicki met een sublieme pass. Neneman bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Little Star - Man Quang FC 1:1

74e minuut.
Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila passt de bal in één keer door. Neneman rent richting de bal. Neneman draait met de bal, schiet en ... Relić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Star - Man Quang FC 2:1

84e minuut.
Kusienicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusienicki geeft een lange en hoge pass. Kalkbrenner probeert de bal met de borst te controleren. Neneman rent richting de bal. Neneman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Relić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat. Vila bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Star - Man Quang FC 3:1

89e minuut.
Kalkbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkbrenner passt de bal met de wreef. Serventi met een sublieme pass. Clavelo is nu in balbezit. Clavelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Star - Man Quang FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Little Star 62%, Man Quang FC 38%.
Little Star - Man Quang FC 4:1