Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:28
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.01
  • Stadion: MUFCVN1 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5781
MUFCVN1 Bup_Be_Be_Bong
4141 Tactiek bupbe1
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
8 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.6 gemiddelde waardering 33.2
good Schieten weak
good Passen good
solid Verdedigen average


5e minuut.
Augusto bereikt de bal nog maar net als eerste. Augusto geeft een lange en hoge pass. Zeoli probeert de bal met de borst te controleren. Sasso is nu in balbezit. Sasso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tymoč speelt de bal door. Klungelig pakt Sadi de bal. Rueda rent richting de bal. Daar is Rueda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rueda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUFCVN1 41%, Bup_Be_Be_Bong 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MUFCVN1 - Bup_Be_Be_Bong 0:0

48e minuut.
Delgado rent richting de bal. Delgado passt de bal in één keer door. Sasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MUFCVN1 - Bup_Be_Be_Bong 1:0

55e minuut.
Azeglio met een sublieme pass. Klungelig pakt Augusto de bal. Augusto geeft een lange en hoge pass. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Azeglio met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cibra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kanar geeft een lange en hoge pass. Trung Nghĩa kopt de bal weg. Caiaffa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Trung Nghĩa passt de bal in één keer door. Bùi Bình rent richting de bal. Rueda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rueda krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Augusto met een sublieme pass. Sasso heeft problemen om de bal te vangen. Zeoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasso onderschept slim de pass. Sasso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gaever kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MUFCVN1 - Bup_Be_Be_Bong 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUFCVN1 28%, Bup_Be_Be_Bong 72%.
MUFCVN1 - Bup_Be_Be_Bong 2:0