Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GIAO TIẾN FC AC Milan
5-3-2 Tactiek 223
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 53.4
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Nam is nu in balbezit. Nam passt de bal zonder na te denken. Dolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfo geeft een hoge lob. Tatlıdil springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Khắc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Dương verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Dương geeft de bal voor. Nola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Minh Sơn geeft de bal voor. Nola bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Trung rent richting de bal. Nola onderschept slim de pass. Nola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Tatlıdil rent richting de bal. Tatlıdil haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Việt Thái de bal onder controle te krijgen. Tatlıdil rent richting de bal. Tatlıdil draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Gomułka verovert de bal door een tackle van achteren. Gomułka geeft een hoge lob. Tatlıdil bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatlıdil geeft de bal voor. Nola krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GIAO TIẾN FC - AC Milan 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GIAO TIẾN FC 61%, AC Milan 39%.
GIAO TIẾN FC - AC Milan 0:1

50e minuut.
Sterescu passt de bal in één keer door. Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phúc is nu in balbezit. Khắc Thành onderschept slim de pass. Khắc Thành draait met de bal, schiet en ... Tiến Ðức bokst de bal weg.

57e minuut.
Brockhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Dương verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Dương geeft de bal voor. Tatlıdil rent richting de bal. Tatlıdil schiet op doel. Phương Long kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Khắc Thành kopt de bal weg. Trung Phúc heeft problemen om de bal te vangen. Sterescu met een sublieme pass. Khắc Thành is nu in balbezit. Khắc Thành draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Trung Phúc met een sublieme pass. Dolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfo passt de bal zonder na te denken. Tatlıdil rent richting de bal. Tatlıdil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gomułka verovert de bal door een tackle van achteren. Gomułka geeft de bal voor. Dolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolfo geeft de bal voor. Nola maakt een snoekduik en kopt de bal. Phương Long verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GIAO TIẾN FC 54%, AC Milan 46%.
GIAO TIẾN FC - AC Milan 0:1