Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man Quang FC MUFCVN1
2341 Tactiek 4141
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 43.1
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Ryszka passt de bal zonder na te denken. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Duma speelt de bal door. Karan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karan draait met de bal, schiet en ... Caiaffa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cantina is nu in balbezit. Fagina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cantina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cantina neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - MUFCVN1 1:0

6e minuut.
Ryszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryszka geeft de bal voor. Cantina kopt de bal weg. Klungelig pakt Karan de bal. Karan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - MUFCVN1 2:0

12e minuut.
Xenopoulos geeft de bal voor. Fagina heeft problemen om de bal te vangen. Cantina is nu in balbezit. Cantina haalt uit met een fantastische trap. Caiaffa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - MUFCVN1 3:0

14e minuut.
Trung Tùng geeft een lange en hoge pass. Daar is Mihailov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihailov speelt de bal door. Cantina is nu in balbezit. Cantina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ryszka probeert naar een medespeler te passen. Karan is nu in balbezit. Karan passt de bal in één keer door. Cantina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Duma kopt de bal weg. Klungelig pakt Trung Tùng de bal. Karan is nu in balbezit. Cantina rent richting de bal. Cantina geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Delgado rent richting de bal. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Rueda probeert naar een medespeler te passen. Sasso rent richting de bal. Sasso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Trung Tùng is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalkbrenner. Kalkbrenner krijgt een gele kaart. Trung Tùng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trung Tùng zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Na een snelle pass probeert Duma de bal onder controle te krijgen. Sasso is nu in balbezit. Sasso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Xenopoulos probeert naar een medespeler te passen. Pietschmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietschmann met een sublieme pass. Karan rent richting de bal. Karan haalt uit met een fantastische trap. Caiaffa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cantina rent richting de bal. Cantina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - MUFCVN1 4:0

37e minuut.
Trung Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Anh passt de bal met de wreef. Sasso is nu in balbezit. Sasso schiet op doel. Relić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - MUFCVN1 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Quang FC 46%, MUFCVN1 54%.
Man Quang FC - MUFCVN1 4:1

48e minuut.
Azeglio verovert de bal door een tackle van achteren. Azeglio met een sublieme pass. Sasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - MUFCVN1 4:2

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Haug komt het veld opgelopen. Oré komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Kalkbrenner probeert de bal aan de voet te houden. Kalkbrenner passt de bal in één keer door. Rueda speelt de bal door. Sasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Oré is nu in balbezit. Fagina probeert naar een medespeler te passen. Oré bereikt de bal nog maar net als eerste. Oré haalt uit met een fantastische trap. Caiaffa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - MUFCVN1 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Quang FC 36%, MUFCVN1 64%.
Man Quang FC - MUFCVN1 5:2