Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CLB Quang Ngai ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆
31.231 Tactiek #game2
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 50.2
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Schneeberger geeft een hoge lob. Danciu kopt de bal weg. Klungelig pakt Martirosyan de bal. Maiolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiolini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Ginguinhas geeft een hoge lob. Güleray is nu in balbezit. Maiolini onderschept slim de pass. Maiolini haalt uit met een fantastische trap. Couce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Quang Ngai - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 0:1

35e minuut.
Kamaros passt de bal zonder na te denken. Urkis rent richting de bal. Schneeberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Urkis verovert de bal door een tackle van achteren. Urkis draait met de bal, schiet en ... Staręga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Martirosyan geeft een hoge lob. Danciu rent richting de bal. Danciu met een sublieme pass. Maiolini rent richting de bal. Maiolini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

41e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Staręga niet meer kan verder spelen. Bilgenç komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLB Quang Ngai 55%, ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 45%.
CLB Quang Ngai - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 0:1

48e minuut.
Ginguinhas geeft een hoge lob. Maiolini is nu in balbezit. Clair is nu in balbezit. Maiolini verovert de bal door een tackle van achteren. Maiolini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Klungelig pakt Danciu de bal. Güleray legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Danciu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Méhes neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Quang Ngai - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 0:2

61e minuut.
Danciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Clair bereikt de bal nog maar net als eerste. Danciu verovert de bal door een tackle van achteren. Danciu geeft een hoge lob. Maiolini krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Ginguinhas kopt de bal weg. Giambelli rent richting de bal. Giambelli geeft een lange en hoge pass. Maiolini is nu in balbezit. Maiolini draait met de bal, schiet en ... Couce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Espíndola rent richting de bal. Espíndola schiet op doel. Bilgenç probeert naar een medespeler te passen. Maiolini is nu in balbezit. Maiolini draait met de bal, schiet en ... Couce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Giambelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giambelli geeft de bal voor. Espíndola speelt de bal door. Walendzik rent richting de bal. Walendzik haalt uit met een fantastische trap. Bilgenç bokst de bal weg.

75e minuut.
Daar is Danciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danciu onderschept slim de pass. Danciu haalt uit met een fantastische trap. Couce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ngọc Thiện zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vaquero rent richting de bal. Vaquero geeft een hoge lob. Danciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Danciu draait met de bal, schiet en ... Couce bokst de bal weg.

87e minuut.
Martirosyan probeert naar een medespeler te passen. Emmerson rent richting de bal. Emmerson passt de bal zonder na te denken. Urkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Urkis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cervinski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espíndola rent richting de bal. Espíndola geeft een lange en hoge pass. Walendzik krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLB Quang Ngai 50%, ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 50%.
CLB Quang Ngai - ☆☆☆ Quốc Đạt NB ☆☆☆ 0:2