Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 13:28
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.01
  • Stadion: San Siro
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13904
AC Milan Home United
223 Tactiek 4-1-3-2
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
19 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 53.8
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Van Der Auwera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szloch komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Việt Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Tiến passt de bal zonder na te denken. Lorenzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatlıdil onderschept slim de pass. Tatlıdil draait met de bal, schiet en ... Bratkowski bokst de bal weg. Cisło rent richting de bal. Cisło haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phúc onderschept slim de pass. Indrák onderschept slim de pass. Indrák probeert naar een medespeler te passen. Hatton bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Ðức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Khắc Thành speelt de bal door. Quang Dương speelt de bal door. Dolfo rent richting de bal. Dolfo geeft een hoge lob. Cisło krijgt zijn hoofd ertegen. Bratkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Rabanadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanadas speelt de bal door. Indrák is nu in balbezit. Indrák draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pita de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Việt Tiến rent richting de bal. Việt Tiến passt de bal zonder na te denken. Indrák probeert naar een medespeler te passen. Malínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malínek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Wilimowski kopt de bal weg. Indrák geeft de bal voor. Daar is Farfán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hatton is nu in balbezit. Hatton schiet op doel. Tiến Ðức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Trung Phúc de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Quang Dương is nu in balbezit. Indrák onderschept slim de pass. Indrák probeert naar een medespeler te passen. Pita is nu in balbezit. Pita haalt uit met een fantastische trap. Tiến Ðức bokst de bal weg.

31e minuut.
Indrák rent richting de bal. Indrák passt de bal zonder na te denken. Quang Dương onderschept slim de pass. Pita rent richting de bal. Pita draait met de bal, schiet en ... Tiến Ðức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hatton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rabanadas rent richting de bal. Rabanadas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Indrák de bal. Indrák geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Szloch met een sublieme pass. Việt Tiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lorenzini zijn tegenspeler op de grond. Lorenzini is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

41e minuut.
Dolfo passt de bal met de wreef. Tatlıdil rent richting de bal. Tatlıdil passt de bal zonder na te denken. Cisło is nu in balbezit. Cisło haalt uit met een fantastische trap. Bratkowski bokst de bal weg.

42e minuut.
Wilimowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dolfo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tatlıdil bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatlıdil haalt uit met een fantastische trap. Bratkowski bokst de bal weg.

43e minuut.
Trung Phúc bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phúc speelt de bal door. Dolfo is nu in balbezit. Dolfo geeft een lange en hoge pass. Cisło krijgt zijn hoofd ertegen. Bratkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 71%, Home United 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Milan - Home United 0:0

48e minuut.
Indrák geeft een hoge lob. Farfán is nu in balbezit. Hatton verovert de bal door een tackle van achteren. Hatton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Home United 0:1

49e minuut.
Rabanadas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quang Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Dương passt de bal met de wreef. Tatlıdil bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatlıdil schiet op doel. Bratkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tatlıdil is nu in balbezit. Tatlıdil schiet op doel. Bratkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Cisło passt de bal zonder na te denken. Dolfo is nu in balbezit. Dolfo passt de bal zonder na te denken. Tatlıdil is nu in balbezit. Tatlıdil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Szloch geeft de bal voor. Trung Phúc is nu in balbezit. Trung Phúc geeft een hoge lob. Tatlıdil rent richting de bal. Tatlıdil schiet op doel. Bratkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Malínek passt de bal met de wreef. Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Huy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khánh Huy krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Việt Tiến is nu in balbezit. Việt Tiến geeft de bal voor. Tatlıdil bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatlıdil haalt uit met een fantastische trap. Bratkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Milan - Home United 1:1

61e minuut.
Klungelig pakt Damonte de bal. Cisło rent richting de bal. Cisło passt de bal in één keer door. Tatlıdil rent richting de bal. Tatlıdil haalt uit met een fantastische trap. Bratkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Dolfo speelt de bal door. Daar is Wilimowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisło is nu in balbezit. Cisło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Home United 2:1

68e minuut.
Quang Dương verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Dương met een sublieme pass. Tatlıdil rent richting de bal. Tatlıdil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Home United 3:1

76e minuut.
Indrák bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrák geeft de bal voor. Trung Phúc controleert de bal met de borst. Pita is nu in balbezit. Pita schiet op doel. Tiến Ðức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Indrák rent richting de bal. Indrák passt de bal zonder na te denken. Hatton rent richting de bal. Hatton schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Rabanadas speelt de bal door. Dekort rent richting de bal. Cisło verovert de bal door een tackle van achteren. Cisło schiet op doel. Bratkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - Home United 4:1

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malínek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hatton is nu in balbezit. Hatton draait met de bal, schiet en ... Tiến Ðức probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Gomułka de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Neville komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 57%, Home United 43%.
AC Milan - Home United 4:1