Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 13:28
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.01
  • Stadion: MUFCVN1 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4346
MUFCVN1 GIAO TIẾN FC
4141 Tactiek 5-3-2
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 43.8
good Schieten solid
good Passen adequate
very good Verdedigen good


2e minuut.
Trung Anh rent richting de bal. Trung Anh passt de bal met de wreef. Augusto bereikt de bal nog maar net als eerste. Augusto geeft de bal voor. Sasso krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MUFCVN1 - GIAO TIẾN FC 1:0

13e minuut.
Trung Anh probeert naar een medespeler te passen. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda passt de bal met de wreef. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Delgado geeft een lange en hoge pass. Phương Long bokst de bal weg. Sasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MUFCVN1 - GIAO TIẾN FC 2:0

22e minuut.
Rueda probeert naar een medespeler te passen. Delgado rent richting de bal. Đình Hải schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Đình Hải krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Đình Tuấn probeert naar een medespeler te passen. Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam passt de bal zonder na te denken. Khắc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Thành haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Khắc Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Thành passt de bal zonder na te denken. Váncsa is nu in balbezit. Sterescu verovert de bal door een tackle van achteren. Sterescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUFCVN1 51%, GIAO TIẾN FC 49%.
MUFCVN1 - GIAO TIẾN FC 2:0

48e minuut.
Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu speelt de bal door. Khắc Thành rent richting de bal. Khắc Thành haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MUFCVN1 - GIAO TIẾN FC 2:1

55e minuut.
Daar is Fagina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sterescu probeert naar een medespeler te passen. Khắc Thành rent richting de bal. Khắc Thành draait met de bal, schiet en ... Caiaffa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MUFCVN1 - GIAO TIẾN FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUFCVN1 45%, GIAO TIẾN FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MUFCVN1 - GIAO TIẾN FC 2:2