Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:28
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.02
  • Stadion: SunnyLe Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 37835
SunnyLe ☆ ZaoMan FC ☆
532-ok Tactiek Focus - wing
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 49.8
uitmuntend Schieten solide
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Ðăng Khoa onderschept slim de pass. Ðăng Khoa geeft een hoge lob. Miranda heeft problemen om de bal te vangen. Coquet rent richting de bal. Coquet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Sarp met een sublieme pass. Daar is Kocoł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanrıverdi is nu in balbezit. Tanrıverdi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SunnyLe - ☆ ZaoMan FC ☆ 1:0

14e minuut.
Kitapçıoğlu passt de bal in één keer door. Sarp geeft een hoge lob. Tanrıverdi rent richting de bal. Tanrıverdi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SunnyLe - ☆ ZaoMan FC ☆ 2:0

25e minuut.
Sarp passt de bal zonder na te denken. Komínek is nu in balbezit. Komínek geeft een lange en hoge pass. Tanrıverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıverdi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tanrıverdi rent richting de bal. Tanrıverdi schiet op doel. Sessegolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Grzymała kopt de bal weg. Abdelfattah speelt de bal door. Komínek geeft een lange en hoge pass. Tanrıverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıverdi haalt uit met een fantastische trap. Sessegolo bokst de bal weg.

29e minuut.
Klungelig pakt Sarp de bal. Sarp passt de bal in één keer door. Geantă bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitapçıoğlu onderschept slim de pass. Kitapçıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Pierniczak komt het veld opgelopen. Pâslariu komt het veld opgelopen. Camboni komt het veld opgelopen. Liétaer komt het veld opgelopen. Dux komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Coquet is nu in balbezit. Miranda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coquet raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Coquet neemt zijn aanloop. Pištinjat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SunnyLe - ☆ ZaoMan FC ☆ 2:1

35e minuut.
Sarp geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gia Kiên de bal. Ekşinç rent richting de bal. Ekşinç haalt uit met een fantastische trap. Sessegolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SunnyLe - ☆ ZaoMan FC ☆ 3:1

44e minuut.
Komínek onderschept slim de pass. Sarp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarp probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tanrıverdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanrıverdi draait met de bal, schiet en ... Sessegolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SunnyLe 38%, ☆ ZaoMan FC ☆ 62%.
SunnyLe - ☆ ZaoMan FC ☆ 3:1

47e minuut.
Szostak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierniczak verovert de bal door een tackle van achteren. Pierniczak geeft een hoge lob. Coquet is nu in balbezit. Coquet draait met de bal, schiet en ... Pištinjat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Sarp rent richting de bal. Sarp probeert naar een medespeler te passen. Tanrıverdi is nu in balbezit. Tanrıverdi haalt uit met een fantastische trap. Sessegolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SunnyLe - ☆ ZaoMan FC ☆ 4:1

56e minuut.
Sarp probeert naar een medespeler te passen. Liétaer geeft een hoge lob. Pierniczak kopt de bal weg. Coquet rent richting de bal. Coquet haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pâslariu kopt de bal weg. Coquet speelt de bal door. Pierniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierniczak geeft de bal voor. Coquet krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sarp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıverdi rent richting de bal. Sarp speelt de bal door. Ekşinç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekşinç schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Abdelfattah kopt de bal weg. Kitapçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carve. Carve krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Kitapçıoğlu kopt de bal weg. Tanrıverdi is nu in balbezit. Ðăng Khoa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ðăng Khoa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tanrıverdi stond buitenspel. Geantă maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pierniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierniczak geeft een lange en hoge pass. Coquet krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SunnyLe 47%, ☆ ZaoMan FC ☆ 53%.
SunnyLe - ☆ ZaoMan FC ☆ 4:1