Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Happy Family Mia San Ikier
#SK-001 Tactiek 4231
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 45.4
zeer goed Schieten solide
goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


20e minuut.
Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Torres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hùng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hùng neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Comin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Futscher heeft problemen om de bal te vangen. Comin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Freitas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisan is nu in balbezit. Pisan draait met de bal, schiet en ... Comin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Mia San Ikier 1:0

44e minuut.
Hùng geeft de bal voor. Pisan heeft problemen om de bal te vangen. Villasanti is nu in balbezit. Pisan onderschept slim de pass. Pisan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Family 32%, Mia San Ikier 68%.
Happy Family - Mia San Ikier 1:0

55e minuut.
Pănican met een sublieme pass. Villasanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisan verovert de bal door een tackle van achteren. Pisan haalt uit met een fantastische trap. Comin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohlers bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng rent richting de bal. Hùng draait met de bal, schiet en ... Comin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Mia San Ikier 2:0

70e minuut.
Timmer geeft een hoge lob. Daar is Hùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Freitas ... Strafschop! Freitas krijgt een gele kaart. Hùng raakt geblesseerd tijdens het duel. Hùng neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Comin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Włocki is nu in balbezit. Pohlers probeert naar een medespeler te passen. Pisan is nu in balbezit. Pisan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Torres is nu in balbezit. Torres geeft een hoge lob. Petró bereikt de bal nog maar net als eerste. Petró geeft een hoge lob. Bảo springt en kopt de bal. de la Hoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Torres is nu in balbezit. Pohlers verovert de bal door een tackle van achteren. Pohlers geeft de bal voor. Hùng is nu in balbezit. Hùng schiet op doel. Comin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Pohlers heeft problemen om de bal te vangen. Pohlers probeert naar een medespeler te passen. Hùng rent richting de bal. Hùng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Family - Mia San Ikier 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Family 36%, Mia San Ikier 64%.
Happy Family - Mia San Ikier 3:0