Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:28
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.02
  • Stadion: FVT Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3000
FVT 05C4A TME
FVT.2 Tactiek Địa Kiếp
58% Balbezit 42%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 46.7
very good Schieten formidable
solid Passen good
formidable Verdedigen good


3e minuut.
Cabello onderschept slim de pass. Cabello passt de bal met de wreef. Gutfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutfeld geeft een hoge lob. Guyot maakt een snoekduik en kopt de bal. Zadylak bokst de bal weg.

5e minuut.
Asgari alam kopt de bal weg. Guyot controleert de bal met de borst. Hoàng Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyot verovert de bal door een tackle van achteren. Guyot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gutfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutfeld speelt de bal door. Cabello probeert naar een medespeler te passen. Guyot is nu in balbezit. Guyot draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Cabello kopt de bal weg. Guyot probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miodopolski. Miodopolski krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Cabello is nu in balbezit. Hoàng Khánh rent richting de bal. Guyot verovert de bal door een tackle van achteren. Guyot schiet op doel. Zadylak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FVT - 05C4A TME 1:0

23e minuut.
Buraczek is nu in balbezit. Buraczek geeft de bal voor. Llorente heeft problemen om de bal te vangen. Vân Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Long haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zadylak probeert naar een medespeler te passen. Coporan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buraczek de bal. Buraczek geeft een hoge lob. Đình Văn krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Anzuino bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan onderschept slim de pass. Coporan passt de bal zonder na te denken. Vân Long heeft problemen om de bal te vangen. Vân Long schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FVT - 05C4A TME 1:1

39e minuut.
Guyot passt de bal zonder na te denken. Daar is Asgari alam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asgari alam passt de bal in één keer door. Guyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyot haalt uit met een fantastische trap. Zadylak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Asgari alam met een sublieme pass. Guyot rent richting de bal. Miodopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyot verovert de bal door een tackle van achteren. Guyot draait met de bal, schiet en ... Zadylak bokst de bal weg.

45e minuut.
Miodopolski kopt de bal weg. Klungelig pakt Quattrocchi de bal. Quattrocchi passt de bal met de wreef. Guyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyot haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FVT 47%, 05C4A TME 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FVT - 05C4A TME 1:1

50e minuut.
Gutfeld passt de bal met de wreef. Asgari alam bereikt de bal nog maar net als eerste. Asgari alam passt de bal zonder na te denken. Guyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ivars geeft een hoge lob. Özartunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Özartunç geeft een lange en hoge pass. Coporan geeft een hoge lob. Vân Long krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FVT - 05C4A TME 1:2

89e minuut.
Özartunç is nu in balbezit. Özartunç geeft de bal voor. Inworp. Asgari alam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabello geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Zadylak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FVT 41%, 05C4A TME 59%.
FVT - 05C4A TME 1:2